Hitzone 16 (2001)

Alternatieve titel: TMF Hitzone 16

Label: EMI

1. Geri Halliwell - It's Raining Men (4:14)
  2. Dante Thomas - Miss California (3:26)
  3. Atomic Kitten - Eternal Flame (3:15)
  4. Usher - U Remind Me (4:27)
  5. Nelly Furtado - Turn Off the Light (3:37)
  6. Robbie Williams - Eternity (4:59)
  7. Rank 1 - Such Is Life (3:39)
  8. D12 - Purple Pills (5:04)
  9. Faithless - We Come One (3:43)
  10. Nelly - Ride with Me (4:14)
  11. Sisqo - Dance for Me (4:08)
  12. Five - Let's Dance (3:38)
  13. K-Otic - I Really Don't Think So (3:14)
  14. Safri Duo - Samb-adagio (3:03)
  15. Westlife - When You're Looking Like That (3:52)
  16. Backstreet Boys - More Than That (3:41)
  17. *NSYNC - Pop (3:58)
  18. Volumia! - Eeuwig Zou Te Kort Zijn (4:01)
Art
Ik zie Herman Brood wel op de hoes staan maar niet in bovenstaand lijstje Hoe zit dat?

avatar van BoordAppel
#2 en 10 zijn wel aardig en #5, 8 en 9 vind ik zelfs goed. De rest is bagger. 1,5*

avatar van Kos
Kos
Alleen de tracks van Usher, Faithless en Nelly gaan nog wel, de rest is erg slecht.

avatar van Daan
Art schreef:

Waarschijnlijk dat diegene die dit album heeft goedgekeurd het over het hoofd heeft gezien dat Evelien een foute toevoeging heeft gedaan. Of die hoes van die cd klopt niet, maar dat lijkt me sterk.

Exclusive bonus enhanced video track: Herman Brood - My Way
Moet ie er dan als bonustrack bij? Je kunt hem namelijk niet beluistere in je cd-speler... Daarom dacht ik dat ie er niet bij hoorde.

avatar van Daan
Atomic Kitten - Eternal Flame
Usher - U Remind Me
Nelly Furtado - Turn off the Light
Rank 1 - Such Is Life

Deze 4 nummers vind ik helemaal top. Jammer dat de rest van de cd dan weer erg slecht is. Behalve D-12, die kan ik ook nog wel erg waarderen. 1,5 sterren.

avatar van T.O.
0,5
ik vind dit wel een goede gelegenheid om een eerste 0,5* uit te delen.

1,0
Usher, Nelly Furtado, Robbie Williams en zelfs het nummer van Nelly vind ik nog wel om aan te horen, de rest is echt tenenkrommend slecht. Ik kan vooral slecht tegen It's Raining Men.

Oh en Faithless is trouwens ook goed. 1*

avatar van starbright boy
Leukste nummers zijn van Nelly Furtado en 'N sync.
Allerafschuwelijkste is wel Miss california.

Slechte cd met weinig leuke nummers 1*

Kos schreef:

Zijn juist de slechtste.

Ziggy007
Die goede oude tijd (2000/2001) dat ik nog de top40 afstruinde naar leuke en lekkere (en soms ook goede) nummers. Leuke en lekkere waren er op sommige momenten wel degelijk, maar goede heb ik zelden mogen aanhoren. Gelukkig is die tijd voorbij

moviefreak#1
Nog niet één goed nummer

0,5 * aldus

Nelly Furtado, N'Sync en Robbie Williams zijn toch wel okay? N'Sync is sowieso een beetje onderschat. In dit nummer zit echt een onwijs leuk beatboxstukje van Justin Timberlake.

avatar van musicfriek
Inderdaad, tis allemaal bagger wat er op staat. N Sync, Backstreet Boys, Volumia en dan het ergste: Atomic Kitten!!! Wat een talentloze meiden zeg. Mijn eerste *0,5.....

moviefreak#1
herman schreef:

Nelly Furtado, N'Sync en Robbie Williams zijn toch wel okay?

Nee

Ik vind Pop van N'Sync toch wel erg leuk, ik denk hun beste nummer. Ik draai hem dan ook nog weleens stiekem

avatar van HiLL
musicfriek schreef:

je eerste?? jokkebrok!

avatar van musicfriek
Oeps... je hebt gelijk... Haha, ja, Five is zeker niet meer dan een 0.5 waard... zelfs dat vind ik nog veel.

0,5
Ja, We Come One is wel een fijn nummer maar meer dan 0,5 kan ik deze mainstream rotzooi toch niet geven.

avatar van avdj
Eén toch wel goed nummer....Eternity
De rest is zwaar bagger, dit is echt geldverspillig geweest

Ink
Eén toch wel goed nummer....'n sync - pop
Tsja, past niet echt in mn netjes afgebakende muzieksmaak :-S maar is een leuk nummer -met briljante videoclip-

avatar van avdj
De videoclip met die Dodge Viper?

Ik heb ze alle 33 Hoofdzakelijk voor mijn dochter ik ben pas begonnen met musicmeter dus mail gerust
als er wat is
PS ik ben niet super technish

Voor We Come One geef ik hm maar 1,5.
Anders was t gwoon 0,5 gweest.

avatar van Hans Brouwer
Het is dat Volumia! erop staat. Anders gaf deze cd als onderzetter aan mijn vrouw

avatar van nevyn
0,5
Dit is mijn eerste 0,5*. Kan werkelijk geen enkel nummer vinden dat me ook maar een beetje aanspreekt , terwijl ik ze toch allemaal ken.

eazyfan
Purple Pills van D12 gaat nog.

eazyfan
en Nelly is belachelijk