World Trade - Unify (2017)

Label: Frontiers

1. The New Norm (4:38)
  2. Where We're Going (6:47)
  3. Pandora's Box (4:00)
  4. On Target on Time (4:11)
  5. Gone All the Way (5:18)
  6. Unify (5:35)
  7. For the Fallen (4:30)
  8. Lifeforce (4:30)
  9. Same Old Song (5:19)
  10. Again (4:52)
avatar van notsub
Het debuut draai ik nog steeds graag. Deze release is wel heel opzichtig een poging het geluid van die release nogmaals leven in te blazen. De pogingen blijven helaas steken in goede bedoelingen. De songs zijn gewoon te gezapig en missen elan. Met name qua zang is flink ingeleverd en verder wil het gewoon niet spetteren.

avatar van Arjan Hut
Ken de eerdere platen niet, maar kon als fan van Yes en Unruly Child deze cd niet laten liggen. Valt me niet tegen in ieder geval. Sherwood klinkt als Peter Gabriel of John Mitchell, de muziek zit ook een beetje in de hoek van Asia of de latere It Bites.