Tyketto - Live from Milan 2017 (2017)

Label: Frontiers

1. Introduction (2:06)
  2. Sail Away (7:02)
  3. Strip Me Down (4:34)
  4. Nothing but Love (3:57)
  5. Walk on Fire (5:34)
  6. Lay Your Body Down (9:07)
  7. Standing Alone (5:30)
  8. Seasons (4:48)
  9. Burning Down Inside (5:12)
  10. Wings (4:34)
  11. Forever Young (6:36)
  12. Rescue Me (4:24)
  13. Reach (6:33)
avatar van BlauweVla
Prachtige weergave van één van de beste en leukste live bands die ik ken. Vette nummers zeer energiek uitgevoerd. Eind november ga ik ze weer echt zien, maar dit is het beste alternatief: zeer goede DVD ook.

avatar van jailhouserocker1
Helemaal mee eens BlauweVla. Eindelijk eens een live album van deze band en een DVD. Dit hebben ze wel dubbel en dwars verdiend. Als er één band is die last heeft gehad van de intrede van de grunge is het Tyketto wel. Na jaren zwoegen eindelijk richting top en van het één op andere moment afgelopen. Geen airplay meer, geen verkopen meer, geen shows meer, einde band.
Ik ben er zeker ook bij de 30e in Zoetermeer.

avatar van BlauweVla
Origineel idee om het debuutalbum live achterste voren te spelen! Bijgevolg is het ontbreken van andere sterke nummers die ze hebben, want die zijn op de andere albums zeker te vinden. Wel hierop een favoriet van mij "Rescue Me" en het prachtige nieuwe "Reach". Ik kijk reikhalzend uit naar de optreden in De Boerderij!

avatar van jailhouserocker1
En....... hoe vond je het blauwe vla? Ik heb er in ieder geval van genoten, zoals bij al hun optredens. Danny is voor mij de beste frontman en zanger die er op dit moment rondloopt. Wat een geweldige stem, wat een sympathieke performance. Ik snap er echt helemaal geen bal van waarom hij nooit bij een wereldberoemde band is terecht gekomen. Hij had/heeft dit echt verdiend. Geweldenaar!!!!!!!!!

avatar van BlauweVla
Het was inderdaad wederom fantastisch! Hopelijk duurt het niet te lang voor ze weer komen optreden

avatar van gigage
De band droomde van grote stadion tours maar kwam te laat . Hier in een kleine setting waar veel luisteraars aan kunnen relateren, denk ik, brengt de band het debuutalbum live ten gehore. En met veel enthousiasme en speltechnisch hoogstaand. Alsof je er zelf bij bent in de boerderij, patronaat of de pul. Leuke plaat.