10 Years - (How to Live) as Ghosts (2017)

Rock / Metal

9. Halos (3:53)
  10. Lucky You (3:38)
  11. Insomnia (4:02)
avatar van james_cameron
Het is even inkomen, de eerste paar songs zijn niet bijster sterk, maar eenmaal op stoom is dit wederom een prima album van deze altijd interessante amerikaanse rockband. Het songmateriaal wordt eigenlijk steeds beter naarmate het album vordert. Ditmaal iets minder stevig dan de voorgaande paar platen, maar dat bevalt me juist wel. 10 Years is tenslotte een band die beter tot zijn recht komt in meer ingetogen en melodieus werk.

avatar van Sammy
Zoals James cameron zegt: vanaf track 3 wordt het goed. De vorige plaat heb ik maar een weinig geluisterd, maar deze plaat doet wat de platen daarvoor wel deden: rockend swingen...ofzo. Fijne plaat wederom