Gold Class - Drum (2017)

Australiƫ
Label: Felte

1. Twist in the Dark (4:40)
  2. Rose Blind (3:23)
  3. Get Yours (3:25)
  4. Trouble Fun (4:23)
  5. Bully (4:25)
  6. Thinking of Strangers (3:49)
  7. We Were Never Too Much (3:36)
  8. Mercurian (2:57)
  9. Place We Go (5:02)
  10. Lux (4:47)
avatar van blur8
Twist in the Dark is het visite kaartjes. Wat een dijk van een song.
Waar is Kids of Fire gebleven. Bekend van Paradiso concert, maar niet in de tracklist.
Eerste beluistering bevestigd. Dit is het beste wat er sinds hele lange tijd uit Australië is gekomen.
Hele album is geweldig. ik hoor niets minders. Ook de rustige songs zijn groots. vb Trouble Fun.

avatar van Outlaw104
Ja inderdaad, waar is Kids on Fire? Killertrack is dat.
Doet trouwens niets af aan de rest van de tracks op dit prima nieuwe album, maar had er gezien de tijdsduur van de plaat nog makkelijk bij gekund.
Hopelijk doen ze nog eens een stand-alone optreden in Nederland, er is nu genoeg klasse materiaal daarvoor.

avatar van Premonition
In tegenstelling tot hun debuut, wat pure postpunk was, is dit veel meer rock georiënteerd. Het doet me bij vlagen wel aan INXS denken qua sound, jammer...

avatar van Premonition
Twist in the Dark is idd een geweldig nummer