Venetian Snares - Pink + Green (2007)

Canada
Electronic
Label: Sublight

1. Pink Green (3:14)
  2. Nutimik (4:24)
  3. Husikam Rave Dojo (3:45)
  4. Pink Green VIP (5:02)
  5. Sporto Fucking Sellout Cocksuckerface (5:47)
avatar van The Scientist
echt een plaat waarop helemaal niks nieuws gebeurd , de hoes is boeiender dan de muziek.

avatar van orbit
Dat is wel veelzeggend..

avatar van Onderhond
Ook niet erg slim of nieuwe dingen van Snares te verwachten.

avatar van bonothecat
Onderhond schreef:
Ook niet erg slim of nieuwe dingen van Snares te verwachten.

Dat is toch zowieso zo in het bliepjes genre now playing Pink + Green

avatar van Onderhond
Snares zit niet in het "bliepjes" genre. Verder zou ik niet weten waarom je geen nieuwe kan verwachten binnen het "bliepjes" genre.

Inmiddels beluisterd en ik moet zeggen dat hij me op het eerste gehoor wat tegenvalt. Inderdaad niet echt iets nieuws. Hopelijk een volgend album beter? De track "If I could say I love you" beloofd in ieder geval veel goeds. Hopelijk een voorbode voor iets interessanters in de nabije toekomst...

En waar vinden wij "If I could say I love you"?

Staat op zijn myspace site:

Overigens na enige luisterbeurten mijn stem van 3 naar 3,5 ster verhoogd. De eerste twee tracks zijn minder, de derde track een heerlijke persiflage op de happy hardcore (hetgeen breakcore eigen is; de draak steken met andere artiesten die zich te serieus nemen), en de vijfde wordt lekker doorgebeukt a la winnipeg (sommige delen van dit nummer vertonen overigens wel erg grote gelijkenis met bepaalde winnipeg tracks, was zijn inspiratie op?). Hoogtepunt van deze ep is toch wel de VIP mix van het titelnummer. Heerlijk geratel met "live" drumsamples (ipv kunstmatige beats), en een fantastische intensiteit.
Zonder de 2 eerste nummers had deze ep 4 sterren gehad, met deze tracks verlaag ik mijn beoordeling naar 3,5*