Hallatar - No Stars Upon the Bridge (2017)

Finland

5. Pieces (1:21)
  6. Severed Eyes (2:52)
  7. The Maze (7:11)
  8. Spiral Gate (0:29)
  9. Dreams Burn Down (6:32)

met Aleah Starbridge

avatar van Killeraapje
Deze band is een soort van vervolg op Trees of Eternity - Hour of the Nightingale (2016). Alle teksten zijn van de overleden zangeres Aleah Starbridge. In de band zitten onder andere de zanger van Amorphis en de drummer van HIM. Vooral geschikt voor liefhebbers van Trees Of Eternity.

Ben erg benieuwd. De recensie in de Aardschok was in ieder geval lovend.

avatar van Ayreonfreak
Het is wel een vervolg op Trees Of Eternity, maar de muziek is van een andere orde. Zwaarmoedig, deprimerend en de zang moet echt wel in je straatje liggen. Tress Of Eternity is melancholieker, ambienter. Een mooie recensie van deze plaat vind je hier;
Hallatar – No Stars Upon The Bridge