Michael Jackson - Scream (2017)

Label: Epic

1. The Jacksons - This Place Hotel (A.K.A. Heartbreak Hotel) (5:43)
  2. Thriller (5:58)
  3. Blood on the Dance Floor (4:13)
  4. Somebody's Watching Me (3:57)

met Rockwell

10. Unbreakable (6:25)
  11. Xscape (4:05)
  12. Threatened (4:19)
  13. Ghosts (5:13)
  14. Blood on the Dance Floor x Dangerous [The White Panda Mash-Up] (3:38)
avatar van Darkzone
Er zit zeker niks nieuws bij als doorgewinterde fan. Ik zie ook liever nieuw materiaal verschijnen, al moet je je afvragen na zo'n 'gedrocht' als Xscape of ik dat wel wil.

Puur afgaand op de songs op dit album, het thema én het artwork (inclusief de glow-in-the-dark lp), moet je hier als MJ liefhebber wel een hoge waardering voor geven lijkt mij, anders m n je net zo goed gaan galspuwen bij Bieber. Alsof de muziek van MJ ineens níet goed meer is. Maar dat is mijn bescheiden mening.

Als 'like new' voor relatief weinig uiteindelijk toch gekocht op vinyl. En daar ben ik blij mee. Want wat een mooie verpakking en vooral prachtig gekleurd vinyl. Fantastische mastering van een fraaie verzameling Halloween songs. Uniek aan deze verzamelaar is ook dat er twee nummers van the Jacksons op staan en een prima single van Rockwell met gastbijdrage van Michael Jackson. Verder natuurlijk titelsong Scream samen met zus Janet, wat ik altijd een erg sterke song heb gevonden. De eerste 10 nummers zijn natuurlijk geweldig, uitblinkers kan ik niet noemen, dat zijn ze allemaal. Klinkt ook nog echt lekker in deze volgorde. Op vinyl een absolute aanrader als je het voor een leuke prijs kan krijgen.