Elvis Presley - Easy Come, Easy Go (1967)

Label: RCA Victor

1. Easy Come, Easy Go (2:18)
  2. Love Machine (2:50)
  3. Yoga Is as Yoga Does (2:10)
  4. You Gotta Stop (2:17)
  5. Sing You Children (2:14)
  6. I'll Take Love (2:12)
avatar van floris013
1,0
Dit moet het dieptepunt toch wel zijn dacht ik.
blijft toch een raadselachtig gebeuren, al die films met al die slechte soundtracks...

avatar van fish
Nu vind ik de soundtrack van Frankie and Johnny nog beroerder, maar het is en blijft zonde dat er zoveel matig materiaal opgenomen werd.

Er is geen enkele belevening en de teksten zijn meestal van een bedroefende kinderachtigheid, Yoga is as yoga does.....tssk.

Nu is een film als deze ook al bijna niet om aan te zien dus er is in ieder geval een balans in film en soundtrack, ze passen bij elkaar.

Maar zoals de dag bij de nacht hoort en de zomer bij de winter, klinkt het goede materiaal extra goed door dit slechte materiaal.....of is het dat dit slechte materiaal slechter klinkt door het goede???? (hmmm, filosofische gedachten mbt tot Elvis zijn film muziek, het is vast al laat....)

sugartummy
ik heb de ftd-versie waar she's a machine als bonustrack op staat, werkelijk een lekker nummer! easy come, easy go vind ik een heerlijke gitaarsolo hebben(door tiny timbrell denk ik)sing you children klinkt gospel-achtig en elvis ruilde zelf het ray charles nummer leave my woman alone in voor you gotta stop. scotty moore had rechten op de nummers van g. nelson, dus dat kan je scotty aanrekenen. waarschijnlijk wou elvis zo scotty aan wat extra geld komen.. yoga is.. is een reactie op de spirituele fase waarin elvis toen zat, dus gewoon een trap in elvis' kloten door tom parker. wat een lul was die man. alleen zijn weduwe spreekt goed over die vent. lees het boek van jerry scheff ermaar op na.

avatar van spinout
Waarschijnlijk Elvis' slechtste film. De soundtrack bevat goede (titelnummer) en slechte nummers(yoga is as yoga does). Ik geef hem toch een voldoende vanwege Elvis stem.

avatar van nlkink
Een tijdje geleden was ik in de gelegenheid om samen met mijn zoon naar Clambake te kijken. Dat was zo slecht dat het grappig werd. Maar........als je naar het album kijkt wat er bij hoort staan er een paar hele goeie liedjes op, maar dat zijn dan niet liedjes die je hoort in de film. Eigenlijk redden die het album enigszins.