Good Shoes - Think Before You Speak (2007)

Label: Brille

1. Nazanin (2:05)
  2. Photos on My Wall (1:52)
  3. Morden (2:29)
  4. All in My Head (2:32)
  5. Never Meant to Hurt You (3:31)
  6. Blue Eyes (3:31)
  7. Sophia (3:11)
  8. We Are Not the Same (2:44)
  9. Small Town Girl (3:39)
  10. In the City (2:37)
  11. Things to Make and Do (2:44)
  12. Everybody's Talking (1:47)
  13. Ice Age (2:54)
  14. Wait (2:52)
Dit word 1 van de grootste hypes van het jaar, let maar op..

Vind ze zelf niet eens zo heel bijzonder, trouwens.

avatar van chansadres
Ken veel mensen die dit draaien maar ik vind de sound iets te cheap klinken. Best wel leuke nummers maar het klinkt te licht.

avatar van Nautilus
Mwa, Good Shoes heeft het niet echt wat mij betreft, ik mis echt goede liedjes.
En live is het ook niets bijzonders. Het optreden op London Calling vorig jaar was een soort veredelde repetitie, de band - en vooral de zanger - heeft totaal geen uitstraling.

avatar van Irish
niet zo'n bijzondere band, ben wel benieuwd naar de andere nummers die ik nog niet ken.

*Laura*
Oei oei, zo'n lage waardering! Ik ben nu voor de derde keer naar het album aan het luisteren. Na de eerste luisterbeurt was ik er nog niet echt uit (het klonk me een beetje teveel als 'een bandje zoals er zovele zijn, maar dan iets minder goed'). Na de tweede luisterbeurt kon ik ze al zonder moeite plaatsen naar soortgelijke bands als Little Man Tate (muziek die ik erg fijn vind). Nu, bij de derde luisterbeurt, wordt mijn enthousiasme alleen maar versterkt! Nog een paar keer opzetten en dan breng ik mijn stem uit, maar ik weet nu al dat het wel een stuk boven het huidige gemiddelde zal liggen.

avatar van 2 nite 4
lol heb net de preview beluisterd knap songs

avatar van bver
Heb dit album een paar keer beluisterd en ben er niet wild van. Ik vind dat hun muziek snel gaat vervelen; na verloop van tijd kan ik er met de beste bedoelingen mijn aandacht niet bijhouden en dan houdt het voor mij jammer genoeg op.

avatar van Yamato
Vind dit wel erg leuk eigenlijk, nouja erg leuk, het valt me erg mee. Ik vind Blue Eyes en Small Town Girl erg leuke nummers en de rest eigenlijk ook wel oké. 3,0* van mij.

avatar van joyce19791
leuke hoes in het echt trouwens