Skeleton Hands - Wake (2017)

Electronic / Pop

8. Careless (5:20)
  9. Procession (1:44)
  10. Awake (3:56)
DjFrankie (moderator)
Natuurlijk weer blind besteld ?

avatar van Alicia
Careless klinkt alvast spannend! Het album straks nog maar een keer in z'n geheel beluisteren!

DjFrankie (moderator)
Cd binnen gekregen, een hoog Clan of Xymox gehalte. New Clear Dawn zou zo op een plaat van hun kunnen staan. Staan op deze plaat een 3-tal tussen-stukken van onder de 2 minuten, zie hier echter niet de meerwaarde van in, overige nummers laten het vertrouwde geluid horen, al hoor ik (of dat nodig is laat ik in het midden), niets nieuws.
Voor de liefhebbers dus van Depeche Mode, Synthipop en Clan of Xymox.

DjFrankie (moderator)
Jean-Maurice wellicht ook iets voor jouw. Check Skeleton Hands | Shadows - YouTube

Jean-Maurice
Dank je, ik ga het luisteren.

Jean-Maurice
Klinkt goed! Lijkt inderdaad op Xymox.

avatar van blur8
Depeche Mode & New Order vanuit the States. Vernieuwend, actueel? Maakt niet uit, klinkt lekker hoor.

DjFrankie schreef:
Voor de liefhebbers dus van Depeche Mode, Synthipop en Clan of Xymox.

Waar bestel je hun cd's DjFrankie? Ik kan ze met geen mogelijkheid vinden!

Bandcamp ik heb er nu 3

avatar van Alicia
De cd's zijn uitverkocht. Alleen digitale downloads zijn nog verkrijgbaar. Dat probleem heb je wel met meer bands. Ze maken er gewoon te weinig van. Deze bands zijn relatief onbekend en men is misschien bang met een voorraad te blijven zitten. Ik koop echter ook niet zoveel cd's meer. Er is nog wel vinyl te koop, zie ik.

Jean-Maurice
Live klinken ze ook niet verkeerd!
Skeleton Hands live on PressureDrop.tv - YouTube

avatar van Man of Sorrows
Teleurstellend. Waar ik voor het debuut enkel superlatieven heb, is dit typisch een geval van een opvolger waar alle magie weg is. Gardens en Shadows zijn geen verkeerde nummers maar zelfs daar had de gitaar wat meer op de voorgrond gemixt mogen worden. Daarbuiten steunt het album teveel op een default italo beat.