Gerard Joling - Maak Me Gek (2007)

Label: NRGY

1. Maak Me Gek (3:02)
  2. Heb Me Lief Alsjeblieft (3:47)
  3. Dan Ben Jij Dat Wel (3:57)
  4. Liefde (4:12)

met Ellemieke Vermolen

5. Ik Dans de Hele Nacht (3:55)
  6. Alsof Je bij Me Bent (3:07)
  7. Blijf bij Mij (4:02)

met André Hazes

8. Maar Vanavond (3:39)
  9. Zomer Vol Hoop (4:12)
  10. Levenslang (3:40)
  11. Ik Ga Helemaal Uit Mijn Dak (3:20)
  12. Vannacht Laat Ik Jou Alle Sterren Zien (3:18)
  13. Tot Ik Slapen Kan (3:25)
avatar van HiLL
Diepgaand in die mond.

avatar van musicfriek
Kos schreef:
Maak me gek, maak me gek met je mond.

Wat is dat nou voor tekst man.

Ik snap hem wel

avatar van Kos
Kos
Total crap.

Joy schreef:
geen smaak, wansmaak, ach ik stond gisteren bij het stoplicht naast een blonde stoot die grad damen uit de speakers had klinken

ut kan erger dan joling, maar zij had er de grootste lol mee

wie bepaald nu wat leuk is of niet, maar onderbouw dat dan ff

nou ik denk dat je zelf best weet wat je leuk vind, niet? Als je dit leuk vind, prima! veel plezier ermee (onderbouwing)
en als je het leuk vind moet je eigenlijk ook absoluut niet weten dat het getuigd van enorme wansmaak, je zou je nog schuldig gaan voelen!

avatar van catdog
Natuurlijk moet je het niet als een serieus goed album beoordelen.
Maar in dat repertoire is het zeker geen slecht album dus een 0.5 vind ik echt zwak.
Maar ook in andere genres heb je dat heel vaak... puur omdat mensen de artiest of het genre niet leuk vinden een 0.5*

Ik blijf bij mijn 3.5*

heerlijke meezingnummers!!!!!

fastpulseboy
als prototyp zoals hiervoor beschreven!
(na serieus onderzoek van top 10 en stemmen)

In dit 'genre' zal het best goed zijn. Maar goed, kijk naar wat er in Nederland zoal op nummer 1 in de top 40 (http://tinyurl.com/28n3og ter referentie) heeft gestaan en je vindt het niet zo raar meer dat er veel mensen zijn die dit leuk vinden. Ik persoonlijk hou er niet van, net zo min als van vakantie in Marbella, Ibiza of Marmaris. Uit respect voor de mensen die dit wel leuk vinden onthoud ik mij overigens van stem.

avatar van snarf349
ik krijg hier diaree van, en dat onderbouw ik niet

Joy
ach na een kratje bier lal ik net zo hard mee hoor

toxicated tot en met maar dat ben ik de volgende dag toch weer vergeten

Normaal ga ik na een kratje bier niet over mijn nek, maar met deze muziek erbij weet ik het zo net nog niet...

avatar van J.Bell
Wat een gezeik allemaal weer... Ik geef 3,5...

Pelvin
ranzige vent

Joy schreef:
ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik titelnummer 12 moet interpreteren

Over dit album: Het is veeeeel beter dan, ik noem maar eens wat, Kind Of Blue, Electric Ladyland, White Light/White Heat, Hot Rats, London Calling of Raw Power!!

.... maar niet heus.

avatar van Sjaan
Voor dat genre wel aardig geloof ik...

Hazes wordt ook maar weer eens lekker uitgebuit, staat weer op nummer 1 natuurlijk...

Joy
genre? is dit waarachtig een genre?

Ach, de titelsong doet het toch gewoon erg goed in de feesttent.

Joy
ik liep vandaag door de gamma en zag een enigszins gezette meneer naar een scooter kijken, een aanbieding

zijn al even charmante vrouw, type, maak me gek, maar dan anders, keek en zei:

da kenne we nie betoale, en as ge der zo 1 wilt dan gadde zelf maar ff krom stoan in da homoobos bi jons achtur

ik sprinte naar huis om dit plaatje snoeihard te draaien, ik weet nog niet precies waarom

fastpulseboy
dan zijn wel de betere associaties bij deze drek!

Doet mij denken aan een groep vrouwen in leggings en beschilderde t-shirts die een vrijgezellenfeestje hielden ( ) die ik tegenkwam in een snackbar 's nachts. het grote feestvarken zelf liep met een dildo op haar kop....waarop ik en mijn vriendjes toen hun lach natuurlijk niet in konden houden, waarop de uitsmijter.....

HEEEE ZIITE GIJ ME MIJN D'N DROAK OAN TE STEEJKEN OFZOW!

uit haar mond kwam....

u begrijpt dat ik op de vloer heb lopen rollen van het lachen.

(waar gerard joling al niet goed voor is!)

DonDijk
Zwammer schreef:
Tja zo'n lekkere stoot krijg je nu eenmaal eerder je bed in als je Gerald Joling draait in plaats van bijvoorbeeld Master Of Puppets

dat ligt aan de stoot

avatar van Ericos
Er staan verbazend leuke nummers op.
Voor mij een 3,5 *

DonDijk
en niet top-10 waardig voor jou?

avatar van Galithos
Ik heb zo mijn bedenkingen bij de zin: vanavond gaat de sleutel in het slot. Bedoelt onze geer dat er geen mensen mogen kijken hoe hij het bruine pad betreed of dat zijn slachtoffer zelf niet mag ontsnappen.

avatar van waxs
Deze komt in me Top 10!

avatar van tnf
tnf
Ik moet wel héél veel drank op hebben wil ik hiervan kunnen genieten (afgaande op de twee singles die ervan af zijn gekomen). En zelfs dan betwijfel ik het.

Ik krijg hier visioenen bij van nare bruiloftsorkestjes die ook Dromen zijn bedrog, Grease, De Kabouterdans, Paradise by the dashboard light en de Vogeltjesdans standaard op het reportoire hebben, en andere vormen van gemaakte gezelligheid.

En iets zegt me dat Maak me gek inmiddels ook bij bovenstaand rijtje hoort. Om er vervolgens de eerstvolgende 20 jaar niet meer uit te verdwijnen.

rico-bballer
Dat was dan waarschijnlijk een visioen over onze plaatselijke disco.

avatar van AardbeitJ
1,0
Ik moet er op dansen met streetdance..
Ik vind maak me gek een vreselijk nummer..
nOuja ik laat me niet gek maken door het nummer:p
nOu een 1 voor onse geer:)