21 Savage, Offset & Metro Boomin - Without Warning (2017)

Label: Slaughter Gang

1. Ghostface Killers (4:28)

met Travis Scott

2. Rap Saved Me (4:17)

met Quavo

3. Ric Flair Drip (2:52)
  4. My Choppa Hate Niggas (2:28)
  5. Nightmare (2:27)
  6. Mad Stalkers (3:22)
  7. Disrespectful (2:40)
  8. Run Up the Racks (3:09)
  9. Still Serving (3:51)
  10. Darth Vader (3:48)
avatar van MM-Hand
Voor als je goede gure trap wilt.

avatar van Johnny Marr
Ghostface Killers is lichtelijk geniaal.

avatar van Yestsida
Lekker Trap-albumpje.

21 Savage en Metro Boomin hadden een jaar eerder op Savage Mode al bewezen een excellente chemie te hebben, dit keer mocht een andere rapper met hun meedoen om een collaboratiealbum uit te brengen. Offset heb ik altijd veruit de meest interessante gevonden van Migos, de enige zelfs al ik volkomen eerlijk ben.

6 nummers op Without Warning zijn echte collaboraties tussen de twee hoofdrappers. Ric Flair Drip en Nightmare zijn solotracks van Offset... My Choppa Hate Niggas en Run Up the Racks van 21 Savage. Vooral de eerstgenoemde tracks van beide rappers zijn wel onvervalste (street)klassiekers te noemen tegenwoordig. Ric Flair Drip is met goede reden tot de hoogtes gestegen die het bereikt heeft en is ook mijn favoriet op dit album, geweldig ook voor de worstel-fan in mij dat niemand minder dan Ric Flair zelf meedoet in de clip!

Voor de rest knalt het album lekker weg en als je van dit subgenre houdt valt het absoluut aan te raden. Buiten Ric Flair Drip en My Choppa Hate Niggas is het nergens zó memorabel maar gewoon prima. Al is Ghostface Killers met Travi$ Scott ook wel erg lekker inderdaad, hetzelfde kan wel gezegd worden van Rap Saved Me... al geef ik niet veel om Quavo. Harde beat, dat dan weer wel.

Als collaboratieproject niet echt in haar opzicht geslaagd aangezien twee van mijn favoriete tracks solonummers zijn van de heren, wel een prima project opzich.

avatar van djwutru072
MM-Hand schreef:
Voor als je goede gure trap wilt.

En dat willen we!