Baba Ali - Nomad (2017)

1 stem

R&B
Label: Ways and Means

1. Not Loving You (3:55)
  2. Cog in the Wheel (5:19)
  3. Otherside (3:38)
avatar van E-Clect-Eddy
De ene helft van het duo Voices of Black die hier op de solo-tour gaat. Soulvolle zanger die een lekker mix brengt van Soul / R&B met daarnaast ook Roots / Blues invloeden. Het is muzikaal lekker open gearrangeerd, met veel ruime voor de stem.

Favoriet op deze Cog in the Wheel

Er is hierna nog een single uitgebracht met twee nummers: I've Been Voodoo'd / Crawling Through Your Window. Het eerste nummer klinkt als iets wat verwant is aan het werk van My Baby's Loves Voodoo! (2013) en het tweede nummer heeft meer Electronic invloeden en zou dan Shamanaid (2015) - de twee nieuwe nummers hebben iets meer drive en passen nog meer in mijn straatje. Act om in de gaten te houden.