Donna Summer - The Wanderer (1980)

Pop / Soul
Label: Geffen

1. The Wanderer [Figo Sound Radio Mix] * (3:12)
  2. Looking Up [Figo Sound Version] * (4:21)
  3. Nightlife [Le Flex Remix) (Radio Version] * (3:51)
  4. The Wanderer (3:47)
  5. Looking Up (3:57)
  6. Breakdown (4:08)
  7. Grand Illusion (3:54)
  8. Running for Cover (4:01)
  9. Cold Love (3:38)
  10. Who Do You Think You're Foolin' (4:18)
  11. Nightlife (4:00)
  12. Stop Me (3:44)
  13. I Believe in Jesus (3:37)
  14. Grand Illusion [Le Flex Poolside Mix] * (4:02)
  15. Looking Up [Figo Sound Extended Version] * (6:44)
  16. Nightlife [Le Flex Sunset Remix] * (5:41)
  17. The Wanderer [Figo Sound Full Mix] * (3:59)
avatar van sq
sq
D'r was zowaar dus nog een Donna Summer uit mijn verzamelgebied (soul/disco 1978-1984) die ik NIET had. Onlangs voor een paar euro (ik meen 2 of 3) gekocht, meer uit verzamelwoede dan uit muzikale begeerte, want ik kende er twee nummers van en die vond ik al niet geweldig. Helaas is ook de rest wel een tegenvaller. Donna doet het gewoon niet zo lekker in dit bijna 'rock' album. Ook Moroder, waar ik toch een liefhebber van ben, lijkt het hier zwaar te hebben een moderne sound neer te zetten. Zelfs Donna's stem komt er niet lekker uit, zo lijkt het. Dat is in latere albums weer beter.