Ivo Dimchev - Songs from My Shows Live (2017)

Bulgarije
Uitgebracht in eigen beheer

1. All Day (3:55)
  2. Back Home (3:14)
  3. Where Do You Go (3:48)
  4. Sculptures (2:34)
  5. Woods (3:51)
  6. Traveling Light (3:36)
  7. Amazing Grace (2:57)
  8. Morning (5:05)
  9. Holding (2:34)
  10. Blood (2:41)
  11. Raise (4:12)
  12. I-Cure (3:58)
Dat ik enthousiast ben over deze meneer moge duidelijk zijn in deze review.

Het kan zijn dat dat album net wat te veel van het goede is. Grappig genoeg verscheen voor dat 'debuut' dit live-album waar de nummers soberder worden gebracht, maar waar ze net zo heftig aankomen. Misschien nog wel heftiger.

Op YouTube zijn zo'n beetje alle nummers wel terug te vinden.

Wat een ongelooflijke indruk heeft hij op me gemaakt. Ik ga hier nog even heel lang zoet mee zijn.

Nu The Irrepressibles een heel andere kant opgaan is dit toch wel heel erg fijn om mee te mogen maken.

I-Cure is ook als losse single verschenen maar dan in een andere, veel elektronischer versie: I-CURE by Ivo Dimchev /official video/ - YouTube

Wat is Holding toch hartverscheurend mooi

Ivo Dimchev - Holding /Official video/ - YouTube

Krokus
Where do you go? Misschien toch nog maar naar de Kleine Post in Oostende? Dit album bevalt me trouwens veel meer dan Sculptures. De extravagante poespas mag hij wat mij betreft achterwege laten. Dat leidt alleen maar af met zo'n fenomenale stem.

Krokus schreef:

Daarom denk ik ook dat liefhebbers van 'het genre' dit album zeker ook moeten beluisteren en niet gelijk afhaken bij Sculptures.

Vandaag maar weer eens gedraaid: de ontroering blijft. Wat een album!!!!

avatar van HansVon
Ik kan me maar zo voorstellen dat je dit supermooi vindt aERo....
Werd nieuwsgierig en bekeek de Youtubes, maar is toch niet mijn ding.
Die meanderende (zag ooit iemand op MM deze leuke term gebruiken:)) zang moest me gek genoeg wel herinneren aan het oh zo schitterend nummer Psalm van Roxy Music's album Stranded.
Bryan Ferry's zang kronkelt iets anders ; past zo bij Roxy Music en is helemaal hetgeen ik zo fraai vind.
Maar geniet ze verder ! Ieder het zijne