Pendant - Make Me Know You Sweet (2018)

Electronic

5. KVL-LWQ (8:39)
  6. OXI-GKK (6:23)
  7. NMQ-HYT (11:26)
avatar van Noere
Genre aanduiding even gewijzigd want het heeft niet zoveel meer met house/techno te maken wat deze man tegenwoordig doet. Wat dan wel? Ijzige soundscapes met mooi bevreemdende laagjes en zijpaden. Luisterde dit gisterenochtend tijdens het werk op de koptelefoon en dat werkte al behoorlijk stimulerend, maar thuis in alle rust komt het een stuk beter tot z'n recht (wel absoluut met de koptelefoon) want er zit genoeg diepte in. Dat vierde nummer met de krakende deuren, blaffende honden en de hele reut is me te dwingend en er iets te veel van af, maar voor de rest is het eigenlijk zeer fraaie handel. Vind het nu al een stuk boeiender dan de laatste van de heer Voigt ook.

avatar van trebremmit
Ben benieuwd, album staat wel hoog bij RYM in de 2018 chart.

Ik zie dat het op bandcamp staat, dadelijk maar eens luisteren.

Make Me Know You Sweet | West Mineral Ltd. - westmineral.bandcamp.com

Poa
Heb wel een zwak voor dit soort ambient met textuur/field recordings, zeer fraai inderdaad.