Lloyd - Street Love (2007)

R&B

8. Hazel (3:51)
  9. Players Prayer (4:11)
  10. Killing Me (4:37)
  11. Take You Home (3:47)
  12. What You Wanna Do (3:44)
  13. Streetlove (4:55)
  14. One for Me (4:11)
  15. I Want You Remix (4:26)

met André 3000 en Nas

avatar van Reijersen
1,0
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: deze cd is even belabberd als zijn eerste plaat (Southside).
Lloyd doet vooral mensen na op deze cd. Ik hoor Usher, Isley Brothers, R. Kelly en zelfs Justin Timberlake (Valentine) nagedaan worden door de zanger. Hij zal wel last hebben van een identiteitscrisis.

De beats stellen ook vaak niks voor en hebben we allemaal al 10x gehoord. Zijn stem is even zwak als een regering met de LPF. Alles is zo standaard als een programma met Bekende Nederlanders die iets doen wat ze niet kunnen. Wederom een dikke vette afrader.

Is er dan niks positiefs te vertellen over deze cd? Jawel: je kan 'm goed gebruiken als onderzetter.

Adieu en de groeten. 1 sterretje (voor het nr met Andre en Nas)