Ingested - The Level Above Human (2018)

Label: Unique Leader

1. Sovereign (4:30)
  2. Invidious (4:18)
  3. Misery Leech (4:10)
  4. Purveyors of Truth (4:20)
  5. Transcendence of Gods (3:47)
  6. Better Off Dead (4:23)
  7. Last Rites (4:55)
  8. The Crimson Oath (3:53)
  9. Purge the Parasite (4:35)
  10. Obsolescent (5:30)
avatar van james_cameron
Niet zo sterk als de twee meer recente albums, maar de deathcore van deze britse formatie klinkt hier reeds behoorlijk indrukwekkend. De muziek steekt technisch vernuftig in elkaar en ook zanger Jason Evans haalt alles uit de kast om er iets bijzonders van te maken. Het songmateriaal blijft in al het enthousiasme soms een beetje achter. Niettemin een behoorlijk bruut en intens album.

avatar van Lau1986
Het zit allemaal goed in elkaar en de productie is top. Het is alleen zo jammer dat het nergens echt heel spannend klinkt. Daarnaast is het allemaal ook net wat te gelikt.