Sage Francis - Human, the Death Dance (2007)

Label: Epitaph

1. Growing Pains (0:38)
  2. Underground for Dummies (4:13)
  3. Civil Disobedience (4:19)
  4. Got Up This Morning (3:11)
  5. Good Fashion (1:34)
  6. Clickety Clack (3:59)
  7. Midgets and Giants (3:54)
  8. Broccoli Break (1:15)
  9. High Step (1:53)
  10. Keep Moving (4:36)
  11. Water Line (2:02)
  12. Black Out on White Night (4:36)
  13. Hell of a Year (4:11)
  14. Call Me Francois (3:11)
  15. Hoofprints in the Sand (5:01)
  16. Going Back to Rehab (6:11)
avatar van Chrisseh
OK.. noujah, misschien maar eens proberen dit album. Vond A Healthy Distrust wel erg hard, van wat ik eens goed beluisterd heb.

avatar van Reijersen
Als de vergelijking met Healthy Distrust dan toch gemaakt moet worden: ik vind het hetzelfde niveau. Sterke en originele hiphop met weinig uitschieters, maar gewoon van een constant sterk niveau.

4 sterren.

avatar van Nakur
*verkeerde saga plaat*

Osiris Apis schreef:
Sage Francis vind ik wel emo-rap.

Hoezo ? waar slaat dat op ?

avatar van Korhymes
Ahahaha Opin's MuMe haat begint op te zwellen

avatar van Osiris Apis
@Relax: Ook lekker op tijd wakker. Vind jij dan van niet? Sage Francis teksten vind ik gewoon emotioneel en persoonlijk. Ook al vindt Sage zelf van niet.

avatar van thaw04
Goed album, gevoelige hiphop met eerlijke en persoonlijke teksten. Uitschieters zijn voor mij vooral Civil Disobedience met de sample van Black moon - 6 feet deep en Water Line met goede lyrics.

3.5

avatar van discipline
een erg apart album kan het nog niet echt een cijfer geven maar er staan echt een paar ijzersterke nr's op zoals black out on white night, call me francois, Civil Disobedience en hell of a year aan de rest moet ik echt nog inkomen binnenkort volg mijn cijfer

Relax
Got Up This Morning blijft crap.

avatar van Nakur
Na A Healthy Distrust het afgelopen jaar helemaal kapot te hebben gedraaid (meest geluisterde cd van 2008) waag ik me aan Human, The Death Race. Vooralsnog klinkt het goed, ik hoop ten zeerste dat deze nog gaat groeien want het klinkt nog een stuk minder dan AHD.

avatar van prodi9y9
k heb hier tog wel degelijk op gestemd...sommige van mijn stemmen verdwijnen gewoon:S

Relax
Vind het een waardige opvolger.
Helaas is het toch minder, zijn flow begint aan het einde van het album toch wat tegen te vallen, dan lijkt het echt alsof hij meer aan de inhoud heeft gewerkt dan aan de rap zelf.

De beats zijn van een heel apparte sfeer, geweldig, maar de beats op het vorige album waren een stuk beter.

Toch een 4,0*, helaas van Got Up This Morning.

avatar van Petterson
Geweldige track joh

avatar van discipline
Erg apart album maar de sfeer is er wel en de lyrics en flow van sage francis is op dit album toch wel erg lekker maar vooral de wat aparte beats doen het op deze een 4*