Perfect Plan - All Rise (2018)

Zweden
Label: Frontiers

1. Bad City Woman (4:47)
  2. In and Out of Love (5:53)
  3. Stone Cold Lover (4:43)
  4. Gone Too Far (4:45)
  5. What Goes Around (4:05)
  6. Too Late (4:02)
  7. Can't Turn Back (4:28)
  8. Never Surrender (4:46)
  9. 1985 (3:36)
  10. What Can I Do (3:56)
  11. Heaven in Your Eyes (4:07)
jakkepoes
Verrassend goede debuut cd van deze Zweedse band rondom zanger Kent Hilli. Gitarist Rolph Nordstrom weet ook dan wanten.
Ga deze luisteren. Staat op Spotify.

avatar van Kronos
Degelijk maar niet bijzonder.

avatar van jailhouserocker1
Ik vind hem, itt Kronos, wel bijzonder. Niet dat de muziek zo apart of vernieuwend is, maar het is wel allemaal geweldig gedaan. Alles klopt hier, heerlijke nummers, blijft heavy, topzanger, fijn gitaarwerk, goede productie. Echt één van de beste melodieuze rock/metal platen van de laatste jaren wat mij betreft.

avatar van Timk
Het klinkt allemaal bekend en vertrouwd, maar eigenlijk is dat juist wel weer eens lekker. Dat je een onbekende band eens probeert en meteen denkt dit is gewoon goed, vertrouwd en ik wil meer. Voor nu een 4 en ben erg benieuwd naar de nieuwe cd die deze week uitkomt.

avatar van jailhouserocker1
Van de vele (met name) Zweedse melodieuze hardrock/metal bands is dit toch wel echt de beste. Perfecte zang, heerlijke nummers, top gitaarwerk en het blijft allemaal lekker stevig. Beter dan dit is er niet imo. Zo jammer dat dit soort muziek internationaal niet echt een poot aan de grond krijgt.

avatar van snarf349
Goeie! Doet mijn oude hard-rock hart deugd. Maar zo goed als deze worp uit Denemarken Dizzy Mizz Lizzy - Alter Echo (2020) is het nog niet.

avatar van jailhouserocker1
Ken ik idd, maar ik vind dit echt toch wel een stuk beter. Band die jij noemt is veel meer sleazy dan dit, meer jaren 80. Dit is meer melodieuze metal. Is toch wel een groot verschil vind ik. Maar fijn om een medestander te vinden.