Cilvaringz - I (2007)

Label: Top Notch

1. Poison Ring Chamber (Intro) (0:39)
  2. Wu-Tang Martial Expert (2:51)

met RZA

3. The Weeping Tiger (3:31)

met Raekwon, Ghostface Killah en RZA

4. Sheherezad, My Beloved (The Greatest Love Story Ever Told] [Chapter 1) (4:37)

met Intwine

5. "Death to America" (3:38)
  6. In the Name of Allah (7:29)

met Killah Priest, Masta Killa, RZA en Method Man

7. Jewels (3:32)

met GZA

8. Christ and Judas (Skit) / Brothers Ain't Brothers (4:00)
  9. Blazing Saddles (2:41)

met Killarmy

10. Caravanserai (Chapter 1] [Skit) (0:44)

met Raekwon

11. Damascus (2:56)
  12. Caravanserai (Chapter 2] [Skit) (1:07)

met Raekwon en Salah Edin

13. Two Missed Calls... (Skit) (1:21)

met Pharrell en Ne-Yo

14. Dart Tournament (2:49)

met Blue Raspberry en Killa Sin

15. The Saga... (4:39)
  16. Forever Michael (Wacko Tablo) (3:13)
  17. Elephant Juice (5:02)
  18. Deaf, Dumb and Blind (4:40)

met Roger Peterson

19. Warriors and Poets (Skit) (1:26)
  20. Valentine Day Massacre (4:59)

met 9th Prince, 62nd Assassin, Shabazz the Disciple en Blue Raspberry

21. Poison Ring Chamber (Outro) (0:38)

met Method Man

Gekkenhuis
Afgaande op de snippets heeft dit zeker de potentie om een heel goed album te worden.

avatar van pascal83
Snippets zijn al te luisteren op http://www.wutang-corp.com/

avatar van BoordAppel
Het werd ook wel eens tijd dat er album van deze man verscheen.

avatar van Jordy
Ja zeg dat wel, dit zat er volgens mij rond 2000 al aan te komen? Met tracks als Ninja Starz.

Harco
Hier kijk ik te veel naar uit. Moet 'm nog steeds even pre-orderen.

Gekkenhuis
16. Forever Michael (Wacko Tablo)

Ode aan Micheal Jackson

avatar van deagleking
weet iemand de releasedate??

Harco
Zo hoort het ook. Wat Cilva over Michael Jackson zei in dat interview met State, .

avatar van Kos
Kos
Toch wel tof, een Nederlands Wu-lid. Of zouden ze in elke haven een ander schatje hebben? , voor de binnenlandse markten.

eazyfan
Deze Cd belooft wel, eens zien wat Wu ons kan brengen in 2007.

Ik ben zeer benieuwd naar dit album, het is natuurlijk geweldig een Nederlandse Wu-Tang Affiliate.
Die snippets beloven veel goeds, het is echt dat 36 Chambers plus die solo-albums sfeertje.
Vooral Wu-Tang Material Expert en Blazing Saddles (damn die beat!) springen eruit. Wel jammer dat Ne-Yo erop staat

avatar van Niek
Dit is gewoon een Nederlanders he jongens. Sterker nog, hij is geboren in mijn geboortestad: Dordrecht! Ben hier wel benieuwd naar hoewel featers als Pharrell en Ne-Yo mij niet vrolijker stemmen...

Hier is een complete track te luisteren. Heel vet nummer naar mijn mening.

Weepng Tiger feat. Ghostface and Raekwon

Niek schreef:
hoewel featers als Pharrell en Ne-Yo mij niet vrolijker stemmen...

avatar van Niek
Jordy schreef:

Gelukkig

avatar van deagleking
wachten wachten wachten, ik wil dit album!!

Jordy schreef:
Da's een skit he

Idd, Pharell en Ne-Yo hadden ooit iets ingesproken op zijn voicemail en daar heeft hij een skit van gemaakt.

avatar van deagleking
"In Brothers Ain't Brothers vertel ik over de deceptie die het eigenlijk was. Ik kwam binnen als fan. Ik hield van de muziek, maar eigenlijk van alles dat Wu was. Dan is het even schrikken als je merkt hoe het er aan toegaat binnen zo'n groep. Er is veel gebeurd. Niet zozeer met de acht vaste leden, maar met name met de Killa Beez. Dat zijn dingen die pijn doen, dat verwacht je niet als je er binnen komt. Daar rap ik over op dat nummer."

bron: Statemagazine

ik wil wel weten wat er dan gebeurt is tussen hem en de killa beez...

deagleking schreef:
ik wil wel weten wat er dan gebeurt is tussen hem en de killa beez...

Ik weet dat er binnen de 'Wu-familie' in ieder geval bepaalde wrijving is over de interpretatie van de islam. Een aantal van hen is namelijk aanhanger van de Nation of Islam, een sektarische afscheiding van de soennitische islam met nog radicale (Scientology-achtige) denkbeelden. Cilvanringz is juist een erg gelovige (soennitische) moslim.

avatar van thomzi50
Ik heb deze man nog nooit horen rappen, maar de gastenlijst en alle hectiek laten me er toch wel naar uit kijken

avatar van luc011190
Heeft iemand enig idee of dit album echt een internationale release is, waar alle hiphop-die-hards naar uitkijken en wat als volwaardig Wu-Tang wordt gezien of maakt de Nederlandse hiphopscene het groter dan het is omdat we zo trots zijn dat een Nederlander lid is van de Wu-Tang Family?

avatar van deagleking
hij staat wel groot op de voorpagina van wutangcorp.com, je ziet hem ook vaak op foto's met de orginele leden dus ik denk wel dat er ook in amerika een hype achter deze man zit..

deagleking schreef:
hij staat wel groot op de voorpagina van wutangcorp.com

tja, en 3x raden wie die site beheert?

cilva zelf??
RZA??
jij??

pascal83 schreef:

Ik dacht dat ze aanhanger waren van the Five Percent Nation. http://en.wikipedia.org/wiki/Five_Percent_Nation
Ghostface is ook geconverteerd van 5 % aanhanger naar de soennitische islam trouwes.

avatar van deagleking
is Ghostface moslim?? nooit geweten!

Harco
Wat is er vreemd aan het feit dat hij moslim is?

niks, ben dat zelf ook
maar wist het gewoon niet dus was nog al verbaasd, namelijk 1 van de erste rappers die ik echt veel luisterde..

avatar van luc011190
Volgens mij hoor ik in The Weeping Tiger, Senna zingen.

Verder hoop ik dat de versie die je nu van The Weeping Tiger hoort nog wel wat beter afgemixt wordt, want dit is wel heel chaotisch.

luc011190 schreef:
Volgens mij hoor ik in The Weeping Tiger, Senna zingen.

Inderdaad Senna.