Lily Allen - No Shame (2018)

Label: Parlophone

1. Come on Then (3:11)
  2. Trigger Bang (3:32)

met Giggs

3. What You Waiting For? (3:06)
  4. Your Choice (3:42)

met Burna Boy

5. Lost My Mind (3:47)
  6. Higher (4:08)
  7. Family Man (3:38)
  8. Apples (3:39)
  9. Three (3:38)
  10. Everything to Feel Something (4:57)
  11. Waste (3:30)

met Lady Chann

12. My One (2:58)
  13. Pushing Up Daisies (3:44)
  14. Cake (3:28)
avatar van Mr. Rock
Was wel een beetje schrikken om deze te horen na de leuke eerste twee albums. Klinkt niet alleen veel donkerder maar ook een beetje overgeproduceerd voor haar doen. Flauwe stemeffectjes en beats eisen veel plek op. Allen heeft zich ook een andere manier van zingen aangemeten, een beetje alsof ze geforceerd probeert te klinken zoals een hip zangeresje anno 2018 moet klinken. Daardoor is de gehele sound minder authentiek. De gastartiesten leveren m.i. ook geen positieve bijdrage.

Dat gezegd hebbende staan er ook hier nog wel wat sterke songs op. Lost My Mind en vooral Family Man reken ik wel tot haar betere nummers. Helaas ook een aantal inwisselbare liedjes die Allen totaal niet passen, vooral Trigger Bang en What You Waiting For zijn daar voorbeelden van.