Zoals ik heb gemerkt lopen de meningen over deze plaat zeer uiteen. Ook veel van mijn vrienden zijn niet bepaald meteen verkocht aan deze plaat. Zelfs mijn moeder, die dit album voor haar verjaardag heeft gekregen, vind het ook het ook niet echt een juweeltje.
Ik daarentegen mag deze plaat wel. Hij druipt van de originaliteit en daar val ik al snel voor. Ook de ietwat electronische klanken op de cd kunnen mij wel bekoren. Het is inderdaad wel weer heel wat anders dan wat hij eerst maakte, hoewel er best wel wat van de stijl van zijn debuut in terug te vinden is. Volgensmij ligt de teleurstelling van de meeste mensen vooral bij dat Gabriel Rios een andere weg is ingeslagen in zijn muzikale ontwikkeling dan de meeste mensen van hem hadden verwacht, of misschien juist dát Gabriel Rios zich muzikaal ontwikkeld en dat hij niet in hetzelfde genre blijft als bij 'Ghostboy'.
Maar ik persoonlijk vind dat dit album zeer grote muzikale kwaliteit heeft, in ieder geval bij meeste van de nummers.
Waar ik het wel mee eens moet zijn is dat de cd misschien wel een redelijk hoog gaat-snel-vervelen-gehalte heeft. Maar al met al vind ik het wél een juweeltje.
(ps. ook de hoes mag er van mij wezen