Young Buck - Buck the World (2007)

Label: G-Unit

1. Push 'Em Back (3:55)
  2. Say It to My Face (3:40)

met 8Ball & MJG en Bun B

3. Buss Yo' Head (4:58)
  4. I Ain't Fuckin' Wit' U! (3:52)

met Snoop Dogg en Trick Daddy

5. Get Buck (4:14)
  6. Buck the World (3:46)

met Lyfe Jennings

7. Slow Ya' Roll (3:43)

met Chester Bennington

8. Hold On (3:59)

met 50 Cent

9. Pocket Full of Paper (3:45)

met Young Jeezy

10. Haters (4:10)

met Kokane

11. U Ain't Goin' Nowhere (3:59)

met LaToiya Williams

12. Money Good (4:12)
  13. Puff Puff Pass (4:40)

met Ky-Mani Marley

14. Clean-Up Man (4:22)
  15. 4 Kings (4:52)

met T.I., Young Jeezy en Pimp C

16. I Know You Want Me (4:45)

met Jazze Pha

17. Lose My Mind / Funeral Music * (6:54)

met 50 Cent

avatar van RJR
RJR
Bij deze kom ik uit de kast en zeg ik dat ik Get Bucked een goed nummer vind...

avatar van thomzi50
In ieder geval één van de betere nummers op deze plaat, want wat een inspiratieloos en mat geheel is dit zeg. Geen schim van haar voorganger.

Relax schreef:
"We go smoke our weed!"

Taal achterstand ?

"We gon' smoke our weed"

Gehoorproblemen?

Relax
Nog steeds geen correct Engels.

Harco
Als je zulke bullshit gaat lullen is "I ain't no joke" ook geen correct Engels. En toch heb je Paid in Full op 4* staan.

Dat is gewoon zeiken for the sake of it, Relax.

Relax
Kijk maar dat begrijp ik nog.
Maar Young Buck rapt de heletijd met die onduidelijke wannabe slechte Engels van hem dat ik zijn teksten totaal niet begrijp.

Je weet zelf ook wel dat dat onzin is.

Relax
Wat is jou reden dan dat je dit album een 4,0* geeft, ik begrijp de helft van de teksten en dat is geeeeeeeeen onzin.

Jou argumenten trekken uit op onzin.

kan G-unit niet waarderen buiten Buck, heeft zo zalig agressieve teksten..

avatar van The SS
ben niet egt een groot g-unit fan. maar ik moet zeggen dat ik get buck en say it to my face wel erg harde nummers vind.

avatar van daveretam
Fuck die gast moet terug bij G-Unit komen....

daveretam schreef:
Fuck die gast ....

avatar van Stapler
^

Superbeertje
Hahahahahaha

daveretam schreef:
Fuck die gast moet terug bij G-Unit komen....

Nah, hij is veel beter af zonder die gorilla (50 Cent), pedofiel die kinderen slaat (Tony Yayo) en die mafkees die de skyline van New York op z'n rug heeft getatoeerd met de tekst: "Rotten Apple" (Lloyd Banks).

Maar goed, over Buck The World. Dit album is beter dan z'n vorige. Dr. Dre levert wat goede beats, maar verder heeft de dokter niet echt iets speciaal geleverd. Tekstueel is het niet echt veel soeps, maar op z'n mixtapes gaat hij echter veel dieper. Jammer dat hij dat hier niet doet. De albumcover is een beetje "netjes". Hij had er ook eentje met z'n middelvingers omhoog, zal wel afgewezen zijn.

Ben benieuwd naar z'n volgende album, Product Of The South. Zou ergens dit jaar moeten verschijnen. Ik gok op volgend jaar. Geen G-Unit meer achter zich, waarschijnlijk ook geen Dr. Dre. Maar dat maakt niks uit want Young Buck heeft het talent en de connecties om weer een classic te droppen.

Zeker weten! Hij was de beste uit G-unit, en toch stuurt Chicken Little hem er uit. Goed album een 3,5!

avatar van NL_RAPPIN
Staat hij alweer ergens getekent ofniet?

hier staat het.
hij moet zn contract met g-unit nog verbreken.

Mezelf
"belooft 1 miljoen verkochte exemplaren in de eerste week"

Dit is ten eerste geen belofte maar een wens.
En ten tweede zeer onwaarschijnlijk.

Ook een reden waarom ik geen muziek meer koop. Ik weiger te betalen voor de kettingen om de nekken van deze mensen. Daarnaast daalt de kwaliteit van de gemiddelde cd ook met de jaren, terwijl de prijs gelijk blijft.

SPAROOD
Goed album van deze man.

Mezelf schreef:
"belooft 1 miljoen verkochte exemplaren in de eerste week"

Dit is ten eerste geen belofte maar een wens.
En ten tweede zeer onwaarschijnlijk.

Word

avatar van Game
Hoewel de intro track qua tekst ongelofelijk slecht is vind ik het toch een goede binnenkomer. Misschien is het de beat of de droge manier waarop Young Buck de teksten inrapt. "It's about to go dooown"

Maar hij had beter Say It To My Face konnen gebruiken als intro, meer epischer.

Frostyx
Fl0risss schreef:

"We gon' smoke our weed"

Gehoorproblemen?

We're gon' smoke our weed dan maar doen ?

avatar van jordidj1
zou pitbull #16 van buck hebben gejat?

avatar van hiphopisntdead
Get Buck is wel heel hard.
Nog steeds vind ik dat een van de hardste beats in commerciele hiphop.

avatar van p-azz
waar staat ie nu? getekent

p-azz schreef:
waar staat ie nu? getekent

Nog gewoon bij G-Unit Records

nee tog?
hij had hele ruzie met 50 en zou weggaan.
issie gebleven?

avatar van Game
Hij moet wel blijven, anders zou hij contractbreuk plegen en kon 50 hem voor de rechter slepen. Dan zou Young Buck alles, maar dan ook alles verliezen. Hij moet nog steeds een paar albums bij G-Unit Records maken.

avatar van TheLegacy
Of... maar dat gaat niet lukken. Telkens iets van 8 miljoen dollars betalen zodat het G-Unit logo er in ieder geval niet opkomt.