The Cardigans - Emmerdale (1994)

Zweden
Label: Stockholm

1. Sick and Tired (3:24)
  2. Black Letter Day (4:31)
  3. In the Afternoon (4:10)
  4. Over the Water (2:13)
  5. After All... (2:56)
  6. Cloudy Sky (4:07)
  7. Our Space (3:30)
  8. Rise & Shine (3:28)
  9. Celia Inside (3:34)
  10. Sabbath Bloody Sabbath (4:30)
  11. Seems Hard (3:56)
  12. Last Song (3:21)
  13. Pikebubbles * (3:02)
  14. Travelling with Charley * (4:11)
  15. Sunday Circus Song * (3:54)
  16. Closing Time * (10:22)
avatar van kanjer
Een fijne plaat met donkere afgewisseld met vrolijke songs. De beste Cardigans Cd.. Sick and tired hoogtepunt van de plaat.

avatar van SioM
jammer dat weinig mensen deze plaat kennen. Echt een pareltje!

avatar van tee
tee
Ja, Sick & tired klinkt fris en vrolijk. Black letter Day heeft een jazzy sfeer.
De cd als gedeel is toch muziek wat ik draai als prettige achtergrond voor mijn bezigheden. Ik wil nog wel even kwijt dat Nina Persson een prettige stem heeft.

avatar van rolandobabel
Leuke CD, waarschijnlijk de beste easy tune CD ooit. Sfeer van Mark Flower pops, maar dan met liedjes a la Bacharach, echt goed gemaakt.

En als je een black sabbath fan wil shockeren, laat dan sabbath bloody sabbath horen.
Nummers als Rise and shine, sick and tired, heerlijke nummers, sfeer van jaren 60.

avatar van EttaJamesBrown
Snoeperdesnoep! In speelsheid onovertroffen. Op dagen dat je geen zin in Tom Waits hebt.

Breekbaar wreed.