Ne-Yo - Because of You (2007)

R&B
Label: Def Jam

1. Because of You (4:26)
  2. Crazy (4:21)

met Jay-Z

3. Can We Chill (4:24)
  4. Do You? (3:48)
  5. Addicted (3:46)
  6. Leavin' Tonight (5:14)

met Jennifer Hudson

7. Ain't Thinking About You (3:41)
  8. Sex with My Ex (3:39)
  9. Angel (3:28)
  10. Make It Work (4:08)
  11. Say It (4:41)
  12. Go on Girl (4:21)
  13. That's What It Does * (3:32)
  14. Spotlight * (4:04)
avatar van realmadrid23
heb het album nu al een paar keer gehoord .

nummers: 1,4,8,9,10,12 vind ik goed

zijn vorige album was toch iets beter vind ik.

nu maar ff wachten op het album van valentino

Echt een top album

toch knap van zo'n jongen dat hij binnen ongeveer 1 jaar 2 albums weet te schrijven. Andere genieen doen daar soms 5 jaar over.
let op de titels van 7 en 8
7. Ain't Thinking About You
en waarom niet vrag je je af: 8. sex with my ex
een voorbeeld voor de maatschappij
Beter dan het vorige album qua melodie. Geweldige titeltrack! Maar het is toch weer van die obligate overbodige R&B voor de rest.

2 sterren

|Joël|
Ik heb deze nog niet heel aandachtig beluisterd maar zo op het eerste gehoor komt het vrij saai over en de nummers klinken vaak een beetje hetzelfde dus al voor dit album op de helft is ben ik mijn aandacht ervoor kwijt.

kloppen die guest artist, want ik vind van sommige liedjes versies zonder Jay-Z, the Game, Akon,...

Voor de rest valt dit album redelijk mee goed voor enkele maar begint snel te vervelen.

avatar van catdog
Dat lied met Jennifer Hudson is prachtigg

|Joël|
Ik vind inmiddels die titeltrack wel lekker om naar te luisteren.

Alle nummers gaan ongeveer over sex.
Maar wel lekker cd'tje hoor.

Veertje007 schreef:
Alle nummers gaan ongeveer over sex.

Welkom in de wereld van R&B

Het is echt een geweldige album geworden.
Ik vindt hem even goed als zijn debuut album, maar deze is toch iets beter.
Daarom gaat ie van 4,5 naar een dikke 5.

Relax
Wat helaas geen zeldzaam nummer bij jou is

raffael77
Sex is alles waar hij over kan zingen alleeen doen die nieuwe gasten het niet zo lekker als de oude gasten.

avatar van Reijersen
Deze cd nomineer ik maar meteen even voor 'Meest Tegenvallende Plaat 2007'. Per luistebeurt wordt het alleen maar saaier, zeurderiger, irritanter en vooral slechter. Gooi er een ster vanaf.

avatar van Paalhaas
Ik zie die clip wel eens voorbij komen. Wat een triest Usher-naäpertje dat zichzelf een keer of 3 te serieus neemt.

|Joël| schreef:
Na aandachtig luisteren blijft dit eigenlijk overheersen, het is nog altijd een saai album Ik stem nu nog niet maar ik denk dat het een een 2,0/2,5 zal worden want echt heel slecht is het ook niet.

Hij voelt zichzelf wel heel goed.
'' I'm not addicted to sex, but girl I guarantee, That if you lay with me, You just might be it ''
Wat een grap.
Dan Sex with my ex: ''I can get it anytime I want'' ( Sex of nieuwe schoenen, want hij gaat er een beetje naast lopen.. )
En dan Leaving Tonight, Daar is hij opeens een hele lieve jongen die ''zegt'' dat ie niet vreemdgaat.
Dan Do You, Echt heel slecht nummer. Saai/Suf/Vals.
Dan Can we Chill: Ok, Kan er mee door.
Dan Crazy: Wel leuk. En Because of you ook wel.

0,5
wanneer o wanneer komt er een keer een einde aan dit soort wannabe's!

avatar van Ericos
'Do You' wordt de nieuwe single en komt uit in Juni als ik Wikipedia mag geloven.

avatar van hiphopdontstop
prachtig wat die gast nu al presteerd, kvind het album goed, maar de voorganger wel iets beter

JustaRascal
Alweer een plaat met Akon.. pff.

Ericos schreef:

Dat vind ik echt het slechste nummer van de cd.
Nouja dat bewijst het dan maar weer.

avatar van Wib0__
Erg simpel, maar toch best vermakelijk.
Had toch wel meer van dit album verwacht hoor!

|Joël|
Trouwens die tracklist hier klopt volgens mij niet ik heb als gastartiesten gelukkig alleen Jay-Z op track 2, Crazy en Jennifer Hudson op track 6, Leaving Tonight.
Ik vind trouwens die rap van Jay-Z vrij slecht als hij dat nummer Crazy opent, ik vind de tekst opzich wel vet maar hij flowt daar gewoon slecht.

And Ne-yo is like young Michael, I'm Quincy hoe

But i didn't so maybe
It's good to be crazy
Isn't it baby

Mee eens.
Vind de tekst alleen ook vaag.

wat een geilneef, wat een ranzige muziek, komt in de verste verte niet in de buurt van echte muziek.

muziekjunk schreef:

Laten we hier aub geen discussie over 'echte muziek' beginnen.

0,5
muziekjunk schreef:

inderdaad, volgens mij kan die jongen ontzettend van zichtzelf genieten ook

avatar van Ericos
Ik vind het album echt heel erg tegenvallen.
Nummers klinken erg hetzelfde. Niet veel afwisseling.

2,5 *

Chris-Brown
DO YOU is helemaal niet zo slecht, is een van de beste en ik heb gehoord dat DO YOU het vervolg van SO SICK is, als ik wikipedia mag geloven

GO ON GIRL vind ik de best van het album en

Ik hoop dat hij als single uitbrengt

go on Ne-Yo* 3.5*

leaving tonight is een geweldig mooi en prachtig nummer!! de rest is allemaal ook erg leuk, maar lijkt idd allemaal op elkaar