Hopesfall - Arbiter (2018)

Rock / Metal
Label: Equal Vision

1. Faint Object Camera (5:25)
  2. H.A. Wallace Space Academy (4:03)
  3. Bradley Fighting Vehicle (3:40)
  4. C.S. Lucky-One (4:22)
  5. I Catapult (5:01)
  6. Tunguska (4:37)
  7. Aphelion (1:44)
  8. Drowning Potential (4:37)
  9. To Bloom (5:23)
  10. Indignation and the Rise of the Arbiter (6:19)
avatar van Don Cappuccino
Aangezien Hopesfall in 2007 zijn laatste plaat uitbracht kende ik deze band alleen bij naam. De drie vrijgegeven tracks (Faint Object Camera, H.A. Wallace Space Academy en Tunguska) maken mij zeer benieuwd naar het volledige album. Dit is een sound die volledig naar mijn gading is: melodieuze atmosferische spacey post-hardcore à la Deftones en Hum.

avatar van Kevin Croes
@ Don: zeker hun eerdere releases eens checken is dan de boodschap! Vooral de plaat "The Satellite Years" was hun doorbraak plaat, wel nog meer "core" in de nummers dan latere releases. Als je deze release goed vindt, dan ga je ook "A Types" en "Magnetic North" goed vinden, maar voor mij blijft " The Satellite Years" hun beste plaat, hoewel deze er dicht tegenaan leunt...en dat voor een comeback plaat