Jorja Smith - Lost & Found (2018)

R&B
Label: FAMM

1. Lost & Found (5:14)
  2. Teenage Fantasy (3:46)
  3. Where Did I Go? (3:11)
  4. February 3rd (4:02)
  5. On Your Own (4:01)
  6. The One (3:17)
  7. Wandering Romance (4:35)
  8. Blue Lights (4:10)
  9. Lifeboats [Freestyle] (2:52)
  10. Goodbyes (3:50)
  11. Tomorrow (3:52)
  12. Don't Watch Me Cry (3:10)
avatar van Reijersen
De naam van Jorja Smith is er zo één die al enige tijd ten ronde gaat als grote belofte in de muziekstroming van de R&B en Soul. Maar ja, om die naam dan ook eer aan te doen met goede muziek is altijd lastig, blijkt maar weer eens. Vocaal is wat vlakjes en muzikaal wordt er veilig gekozen. Heb wel ergens het gevoel dat er veel meer in zit bij deze dame, maar voor nu nog te magertjes.

avatar van Film Pegasus
Wat een fijn album, nu al een tijd opgezet. Ze doet me wat denken aan Alicia Keys, maar wel zonder een copy te zijn. Mooie soulmuziek met r&b grooves, of r&b met soul. Hoe je het graag wil noemen. Een genre dat al snel pop wordt, maar hier overtuigd de zangeres wel en lijkt ze ook wel iets te vertellen. Een zangeres die ik ooit wel eens live wil zien. En een album dat ik gerust nog meer zal opzetten.