Mark Mancina - Shooter (2007)

Score
Label: Lakeshore

1. Shooter Main Titles (2:24)
  2. Swagger Contemplates (1:04)
  3. Swagger Visits Target Sites (2:52)
  4. Swagger Cuts the Power / Memphis in Church (3:02)
  5. River Barge Escape (2:54)
  6. Infiltrating the Cabin (3:25)
  7. Recon Report / Motorcade (3:39)
  8. Swagger Finds Sarah (2:01)
  9. Meeting in the Mountains (8:16)
  10. Assassination (5:55)
  11. Memphis' Theory (1:47)
  12. Brothers in Arms (5:42)
  13. Sarah & Swagger (1:34)
  14. Shootout in Virginia (4:53)
  15. Revenge (4:10)
  16. Nasty Letter (5:05)

met Otis Taylor

avatar van JohnWilliams
Vrij nieuwe film dus waarschijnlijk zullen daarom weinig mensen op dit album stemmen. Mooie muziek van Mancina, weer echt zijn stijl muziek. **** sterren! De Score heb ik nog niet zien liggen in de winkels en niet gezien op het internet, maar in de film is de muziek een grote ondersteuning van de film, nogmaals herhaal ik mijn waardering: 4*.

avatar van eviljoke
Momenteel de meest gebruikte soundtrack hier op het werk. De andere editor is er net zo gek van als mij, dus in bepaalde afleveringen van Viva Victoria (najaar op één) ga je dit veel horen. Blood+ gebruiken we ook veel, en andere ritmische scores zoals elektra, the number 23 en deja vu zitten ook in het pakket. Partition van Brian Tyler is degene die de overwinningsmuziekjes verzorgd

avatar van JohnWilliams
Leuk, vooral de Blood+ Score is geweldig dus die moet je echt gebruiken. Shooter is ook geweldig maar steek net niet boven Blood+ uit.

kvind meestal soundtracks goed maar deze vond ik wat minder. was niet echt een liedje dat er bovenuit kwam.