menu

Jeffrey Foucault - Blood Brothers (2018)

mijn stem
3,96 (12)
12 stemmen

Verenigde Staten
Roots
Label: Blueblade

  1. Dishes (3:57)
  2. War on the Radio (3:27)
  3. Blown (2:50)
  4. Blood Brothers (4:30)
  5. Little Warble (3:56)
  6. Cheap Suit (2:38)
  7. Rio (2:42)
  8. I Know You (3:54)
  9. Dying Just a Little (3:56)
  10. Pretty Hands (2:20)
totale tijdsduur: 34:10
zoeken in:
avatar van Woodsch
4,5
Mocht Jeffrey Foucault afgelopen dinsdag zien in LuxorLive te Arnhem. Wat een (h)eerlijke stem, krachtig, emotievol. Jeffrey begon zijn set met het spelen van een groot deel van Blood Brothers en dat kwam live heel goed tot zijn recht, misschien nog wel beter dan op CD. Speelde geconcentreerd, focus op muziek en band, maar kwam later lekker los en bleek onderkoelde humor te hebben. Tweede helft meer nadruk op wat ouder werk, met name van zijn hoogtepunten Ghost repeater, Horse latitudes en Stripping cane.
Jeffrey had een strakke band bij zich en is een van de meest onderschatte en talentvolle americana-artiesten. Met op Blood Brothers hier en daar invloeden van zowel de bluesy als de soul-kant, deze cd behoort wat mij betreft tot zijn sterkere werk.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:04 uur

geplaatst: vandaag om 08:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.