Human Tetris - Memorabilia (2018)

Rusland

5. Trier (3:24)
  6. Ugly Night (2:33)
  7. Warm Memory (3:48)
avatar van Alicia
De band wordt genoemd bij die andere post-punkformatie uit Rusland: Brandenburg. Wat mij opvalt, naast een soort van overeenkomstige stijl met heldere gitaren, fantastische basloopjes en lekker vlot drumwerk, is de manier van songwriting. Over het 'echo' effect op de vrij monotone zang twijfel ik nog wel een beetje, maar het swingt enorm.
Niet zeuren, proppen we er gewoon tussen!

*alvast afspeellijsten voor het vroege voorjaars 'griezel' dansfeest maakt*

avatar van blur8
orginaliteitsprijzen gaan niet gehaald worden. Maakt dat uit , tuurlijk nie. Zolang er een lekkere vette wave Sound klinkt. Toch wel opmerkelijk. Weer een band uit Moscow die een Post Europees geluid heeft, zonder een flard Russische invloed. Muziek overwint alle grenzen.