Phantastic Ferniture - Phantastic Ferniture (2018)

Australiƫ
Label: Polyvinyl

1. Uncomfortable Teenager (3:21)
  2. Bad Timing (3:52)
  3. Fuckin 'n' Rollin (3:24)
  4. Gap Year (3:07)
  5. Take It Off (3:55)
  6. Parks (3:49)
  7. I Need It (5:13)
  8. Dark Corner Dance Floor (3:26)
  9. Mummy y Pappa (5:05)
avatar van blur8
FolkPop uit Australie, Sydney om precies te zijn. Singles: Fuckin 'n' Rollin & Gap Year. zijn prettig.
De niet echt uitgesproken zangeres past eigenlijk wel bij de muziek.
Even aankijken of een extra draaibeurt meer te bieden heeft.

avatar van Choconas
De liedjes Gap Year en Dark Corner Dance Floor kende ik al een tijdje en bevallen mij erg goed, maar ook in zijn geheel vind ik dit een leuk plaatje!

Pas recent ontdekte ik trouwens dat Julia Jacklin hierop de zang verzorgt, de singer-songwriter uit Sydney die onlangs haar tweede soloplaat uitbracht.

avatar van Mausie
Door bovenstaande reactie op de hoogte gebracht dat Julia Jacklin hier de zang verzorgt. Haar tweede soloalbum sloeg hier in als een bom, dus mijn aandacht was getrokken. Het niveau van Crushing wordt hier niet gehaald, maar wel een heel erg vermakelijk album. Dit album moet het meer van de lekkere riffjes dan emotie hebben, en natuurlijk die geweldige zang van Julia Jacklin. Favoriet tot nu toe is Fuckin 'n' Rollin.