The Rolling Stones - Stripped (1995)

Label: Virgin

1. Street Fighting Man (3:41)
  2. Like a Rolling Stone (5:39)
  3. Not Fade Away (3:10)
  4. Shine a Light (4:35)
  5. The Spider and the Fly (3:24)
  6. I'm Free (3:16)
  7. Wild Horses (5:09)
  8. Let It Bleed (4:17)
  9. Dead Flowers (4:11)
  10. Slipping Away (4:55)
  11. Angie (3:29)
  12. Love in Vain (5:31)
  13. Sweet Virginia (4:15)
  14. Little Baby (4:00)
avatar van Thunderball
Niet echt akoestisch natuurlijk Street fighting man en Like a rolling stone zijn dat beslist niet!

Best een goed album, maar het had zoveel beter kunnen zijn! Niemand kan mij uitleggen waarom ze "live" in een studio nr's als wild horses en the spider and the fly op nieuw moesten opnemen terwijl er zulke goede versies tijdens de VLT gespeeld werden!

Dit geldt zeker ook voor Not Fade Away, met dat nr werd zo'n beetje ieder concert gestart (op de clubconcerten na), daar had toch wel minstens een fantastische versie van uitgezocht kunnen worden om op het album te zetten.

En Slipping away verschilt bijna niets met de albumversie en is zo wie zo geen klassieker, dus why?!!?

Wie een echt goed clubconcert uit die tijd wil horen moet een cd op de kop zien te tikken van Paradiso, Olympia of de Brixton Accademy.

3 sterren