Rockabye Baby! - Lullaby Renditions of The Cure (2006)

Label: CMH

1. Boys Don't Cry (4:55)
  2. Just Like Heaven (4:17)
  3. Friday I'm in Love (4:36)
  4. Love Song (4:43)
  5. One More Time (4:29)
  6. In Between Days (4:07)
  7. High (4:52)
  8. Close to Me (4:12)
  9. Homesick (3:50)
  10. Lullabye (4:33)
  11. Plainsong (4:03)
Fan van the Cure en nog heel jonge kids in huis? Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen:

Lullaby. A whisper. The Cure’s music is just like heaven to their fans. Beautiful, infinite and captivating, The Cure’s best work captures a dreamy sense of love and longing. This album is a mesmerizing and serene take on the kind of quirky, romantic songs that the Cure helped make famous. If only tonight we could sleep as soundly as your child will after hearing these interpretations of The Cure.

En ik maak geen geintje als ik zeg dat mensen die zweren bij het album Ba Ba Ti Ki Di Do van Sigur Rós deze serie ook maar eens moeten langslopen

Zelf behoor ik niet tot bovengenoemde categorieën, dus ik laat dit vriendelijk aan me voorbij gaan.

avatar van freddze
Cool! Dit doe ik ooit wel eens cadeau aan mijn nichtje van 14 maanden. Je kan niet vroeg genoeg met de The Cure indoctrinatie beginnen

Mijn vrouw geloofde niet in het bestaan hiervan. Klinkt ook helemaal niet slecht.

deric raven schreef:
Klinkt ook helemaal niet slecht.

Dat verbaasde mij ook. En aangezien er liefhebbers op de site zijn van dit soort dingen is het echt voor een aantal de moeite waard zelfs als ze geen jonge kids hebben. Ik noemde niet voor niets de Sigur Ros EP. Maar ook Amiina liefhebbers zijn hier wellicht voor te porren.
En er is dus een hele serie van, dus kies uw favo artiest maar uit

avatar van reptile71
Lullig om dit een lage score te geven. De bewerkingen zijn heel mooi gedaan en uiteraard voor baby's bedoeld. De muziek van The Cure is er uitermate geschikt voor. RS is tenslotte een hele goede schrijver van prachtige melodieuze liedjes.

Toegegeven, om het zelf te luisteren wordt al snel saai. Laat daarom het geven van de score maar aan die baby's over.

Ben je er nu pas aan toegekomen om te beluisteren??? Hoe lang heb je dat ding nu al?