Joe Bonamassa - Redemption (2018)

Blues / Rock
Label: J&R Adventures

1. Evil Mama (5:29)
  2. King Bee Shakedown (4:22)
  3. Molly O' (6:06)
  4. Deep in the Blues Again (4:45)
  5. Self-Inflicted Wounds (6:35)
  6. Pick Up the Pieces (3:55)
  7. The Ghost of Macon Jones (5:24)
  8. Just 'Cos You Can Don't Mean You Should (6:40)
  9. Redemption (5:57)
  10. I've Got Some Mind Over What Matters (5:50)
  11. Stronger Now in Broken Places (4:33)
  12. Love Is a Gamble (5:13)
Toch weer een sterke Bonamassa hoor. Evil Mama , Molly O' en natuurlijk de titelsong zijn nu al klassiekers in zijn oeuvre .

avatar van SirPsychoSexy
Rinus schreef:
Opvallend ..... het drumintro van het eerste nummer is exact gelijk aan het intro van Led Zeppelin's Rock and Roll ( van het ZOSO of IV album).
Viel me net ook direct op bij de eerste luisterbeurt, dat moet wel bedoeld zijn als hommage!

avatar van OzzyLoud
Kwalitatief sterke plaat weer van JB, maar aan de andere kant ook last van voorspelbare gelikte blues.
Blazers en achtergrond zangeressen met veel power leuken de boel wel op.
Maar er staat 1 track van de buitencategorie op dit album, wat het toch een "must have" maakt en dat is Stronger Now In Broken Places! Wat een ontzettend mooi gevoelig nummer is dat zeg, zo ingetogen maar komt keihard binnen.........

Heerlijk album, mijn eerste album van deze man was Black Rock, vond ik eerlijk gezegd niets maar dit album is een juweeltje, bepaalde nummers doen mij een beetje aan de sound van Clapton denken.