menu

Sea Girls - Call Me Out (2017)

mijn stem
4,17 (3)
3 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Pop / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Call Me Out (3:55)
  2. Favourite Colour (3:30)
  3. What You Eat (3:59)
  4. Daisy Daisy (4:28)
totale tijdsduur: 15:52
zoeken in:
avatar van blur8
4,5
Eerste EP van Indie-groep uit London. Pretetieloos maar tegelijk wel weer heel prettig. Vrij rustig voor Britse begrippen. met beheerste pingelende gitaren en heel soms even kort uithalen. Alweer een erg goed gekeurde warme volle zangstem. Zou hier zomaar fan van kunnen worden, als de songs wat uitgesprokener worden. Volgen dus.

avatar van blur8
4,5
Op eerste gehoor klinkt muziek even simpel als de puber teksten. maar op 2de gehoor is er zoveel meer te horen. Het zijn 4 perfecte PopRock songs, waarbij het allang niet stoort dat ik nop heb met de teksten. Ze zijn gewoon onderdeel van het totaalplaatje geworden.

Vrees dat ik heel positief ben, En 4 x helemaal raak. Beste i.m.o. :
What You Eat : is heel behendig geschreven. precies perfecte song..
Daisy: begint met een inleiding van een gitaarloop van ruim een minuut om pas heel laat, strak uit te halen in een fijn gitaarrif.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:05 uur

geplaatst: vandaag om 06:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.