Mr. Airplane Man - Jacaranda Blue (2018)

Blues / Rock
Label: Sympathy For The Record

1. I'm in Love (5:31)
  2. Blood from a Stone (3:30)
  3. Deep Blue (3:11)
  4. (Do You Wanna) Hang Out (3:08)
  5. Sweet Like A (2:43)
  6. Blue as I Can Be (4:24)
  7. Good Time (2:15)
  8. Believe (2:29)
  9. You Do Something (3:07)
  10. Never Break (2:23)
  11. Angels Between Us (For Mark) (4:07)
  12. Inoubliable Day (1:29)
  13. Where I Belong (3:55)
  14. No Place to Go (3:22)
avatar van philtuper
Heel fijn dat deze dames teruggekeerd zijn met een album. Voor wie ze niet kent, en dat zijn er nogal wat gezien de karige belangstelling, luister eens naar deze én vooral naar hun twee (in mijn bescheiden ogen) kneiters, Moanin' en C'mon DJ. Voor liefhebbers van de vroege Black Keys ofwel Junior Kimbrough. Als je van rauw, ruig, bluesy en rock 'n roll houdt hebben deze 2 dames (drum en gitaar) een paar niet te versmaden plaatjes gemaakt! Dus Mkkl, Koerok, frolunda, bas2204, westSupersid, ArthurDZ, jellecomicgek72, JVT, Gloeilamp, Carolaah, Tempel, Musicdiscover, steve harris, Mathough, Supersid, Kimmyboy, adri1982, Forza, Johnny Marr, deric raven, Pietro, benieuwd of dit jullie kan bekoren...

En als ik iem. getagd heb die er geen behoefte aan heeft. Mijn welgemeend excuus.

Ik ga het eens luisteren philtuper, maar nu eerst nog even Robert Johnson die hier rondjes draait.

avatar van bas2204
Goede tip philtuper, heb net al wat geluisterd en dat klinkt goed. Gaat op het lijstje om verder naar te luisteren

west schreef:
De bakermat

avatar van JVT
JVT
Fijn plaatje hoor! ?? Ik zet voorlopig in op 4*. Maar heb de plaat pas 2x beluisterd, gaat nog wel iets groeien schat ik zo.

JVT schreef:
Check later ook die andere twee. Daar ben ik nog net ietsje enthousiaster over.

avatar van Kimmyboy
Eentje voor dit weekend, philtuper!

Kimmyboy schreef:
Eentje voor dit weekend, philtuper!

avatar van Pietro
Ik ben benieuwd geworden, ik zal er morgen eens wat luisterbeurten aan geven