Thrice - Palms (2018)

1. Only Us (3:44)
  2. The Grey (4:06)
  3. The Dark (3:49)
  4. Just Breathe (3:56)
  5. Everything Belongs (3:53)
  6. My Soul (3:24)
  7. A Branch in the River (3:48)
  8. Hold Up a Light (3:28)
  9. Blood on Blood (4:35)
  10. Beyond the Pines (5:36)
avatar van coldwarkids
Heerlijke plaat zeg!!!

Rudi1984
Beetje op de automatische piloot. Ik mis hier (weer) de bevlogenheid en passie van Beggars.

Maar Thrice op de automatische piloot is nog steeds meer dan prima.

avatar van james_cameron
Het album begint sterk met het door electronica gedragen Only Us en de twee tracks daarna zijn ook oké, maar gaandeweg wordt het allemaal steeds minder. Het songmateriaal weet amper te boeien, de rauwe zang is te weinig overtuigend en alles rommelt maar een beetje door naar het einde. Deze amerikaanse rockband heeft al eerder een doorstart gemaakt, maar afgaande op de laatste paar albums moet men het hier maar bij laten, denk ik zo.