Yes - 50th Anniversary (2018)

Alternatieve titel: Live at the Apollo

Label: Eagle

1. Intro / Cinema / Perpetual Change (11:19)
  2. Hold On (8:00)
  3. I’ve Seen All Good People : (I) Your Move (II) All Good People (7:43)
  4. Lift Me Up (7:11)
  5. And You & I (I) Cord of Life (II) Eclipse (III) the Preacher, the Teacher (IV) Apocalypse (10:40)
  6. Rhythm of Love (4:55)
  7. Heart of the Sunrise (11:24)
  8. Changes (6:59)
  9. Long Distance Runaround / the Fish (Schindleria Praematurus) (6:18)
  10. Awaken (22:40)
  11. Make It Easy / Owner of a Lonely Heart (9:46)
  12. Roundabout (7:32)
avatar van Alicia
Heerlijk concert van, wat mij betreft, de enige Yes en een van de eerste symfonische rockbands waar ik kennis mee maakte. Dat neemt niet weg dat ik natuurlijk Steve Howe en Chris Squire wel een beetje mis. Het is niet anders, maar ik ben hier toch wel heel erg blij mee! Rabin speelt fantastisch. Jon zingt weer de sterren van de hemel en, met alle respect, grumpy old man en toetsenvirtuoos Rick Wakeman is verder (bijna) geen haar veranderd. Dit is echt genieten!

Edit: en... niet te vergeten de meer dan prima spelende drummer Louis Molino III en bassist Lee Pomeroy voegen ook echt iets toe.

avatar van maartens
Fantastisch LIVE album van Yes met Rabin, Anderson & Wakeman. Ben best wel fan van het Yes werk met Rabin. Kwam het 2 jaar geleden ergens op internet tegen. En ook na het beluisteren van wat songs op YouTube wilde ik graag de 3 dubbel vinyl kopen. Ik heb het album hier niet gezien. Dan maar via Amazon (USA) besteld. Mooie hoes. Ook de binnenhoezen mooi live fotowerk etc. De 3 mannen gaan heerlijk tekeer. Rabin, heerlijk gitaarwerk overigens, en Anderson zeer goed bij stem. Wakeman de virtuoos fantastisch. De ritmesectie doet prima mee. Veel 70's en 80's classics. Zelfs nog een 90's song, Lift Me Up van Union. Prachtig. Ik mis misschien een "Talk" nummer en It Can Happen van 90125 en eigenlijk Shoot High Aim Low van "Big Generator" Maar ja je kan niet alles wat je wilt. Mooi document, als afsluiter van een schitterende Yes periode.