menu

Hellanbach - The Big H (1984)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock / Metal
Label: Neat

  1. Beaten to the Bone (2:33)
  2. The Main Man (4:22)
  3. Nobody's Fool (3:01)
  4. Bandits Run (3:37)
  5. S.P.G.C. (3:26)
  6. Saturday Night (3:45)
  7. Panic State O.D. (3:35)
  8. Daddy Dig Those Cats (2:28)
  9. When All Is Said and Done (3:45)
  10. Urban Paranoia (4:10)
totale tijdsduur: 34:42
zoeken in:
avatar van Sir Spamalot
3,5
Gisteren zat dit album (op vinyl) ook bij een pakketje aankopen, versie Roadrunner RR9837. Logische opvolger van hun debuut een jaar eerder maar met een nieuwe drummer. Waarom logisch? Omdat het nog meer op Van Halen begint te lijken en dat is niet echt een verwijt want dit is degelijke muziek met een misleidende groepsnaam. Ze hebben wel een minder flamboyante zanger.

Opnieuw staat er een "kattennummer" op en nummer zes Saturday Night werd geschreven door het duo John/Taupin. Iemand? Elton John's Saturday Night's Alright for Fighting vaneigens. Wat de hoes voorstelt, is mij een compleet raadsel.

Twee observaties van mijnentwege (ik kan het niet laten). Nummer drie heet Nobody's Fool maar krijgt op het tekstvel de titel Little Darling mee. Nummer vijf is de afkorting voor Street Punks Going Crazy.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:53 uur

geplaatst: vandaag om 19:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.