Estrons - You Say I'm Too Much, I Say You're Not Enough (2018)

Label: Gofod

1. Lilac (2:37)
  2. Killing Your Love (3:21)
  3. Make a Man (3:05)
  10. Drop (3:23)
Lekker vinnig gitaargeluid heeft deze act Body (Audio) - YouTube

Voor fans van Bleached, Charly Bliss, Dream Wife

avatar van E-Clect-Eddy
Ook de eerste twee singles Cameras en Lilac hebben dat vinnige gitaargeluid Post Punk.

Heb de indruk dat ze flink met de loudness aan de slag zijn gegaan en het zit net aan de goede kant.

avatar van E-Clect-Eddy
Heerlijk energieke goed toegankelijke Post Punk / Rock van een tweetalig female fronted band uit Wales, die tweede taal zal dan Welsh zijn want Estrons betekent Aliens in die taal aldus Discogs. Daar wordt het geluid vaak aan Alternative Rock gekoppeld.

Op hun Bandcamp pagina verbinden ze er zelf meer stijlen / invloeden aan vast: Alternative Rock, Rock & Rol, Art Rock, Garage Rock en Noise Pop. Allemaal wel wat van in terug te horen. Taliesyn Källström is de Zweeds / Canadese zangeres met licht nasale stem die een soort limiter-effect op de vocalen heeft, beter dan auto-tune of een galmbak. Dit valt bijzonder goed.

De meeste nummers worden in een hoog tempo gespeeld en afsluiter Drop schuurt dan tegen Speed Metal aan.

Deze act zou ik wel live willen zien.