Super Discount (1996)

Frankrijk
Dance / Electronic
Label: Solid (II)

1. Minos Pour Main Basse (Sur La Ville) - Le Patron Est Devenu Fou! (10:07)
  2. Etienne de Crécy - Prix Choc (8:52)
  3. Alex Gopher - Super Disco (6:35)
  4. Air - Soldissimo [EDC Remix] (5:24)
  5. La Chatte Rouge - Affaires a Faire (5:46)
  6. Minos Pour Main Basse (Sur La Ville) - Tout Doit Disparaître (6:24)
  7. DJ Tall - Tout à 10 Balles (0:09)
  8. Etienne de Crécy - Liquidation Totale (6:18)
  9. Mooloodjee - Les 10 Jours Fous (8:31)
  10. Alex Gopher - Destockage Massif (3:41)
  11. Mr. Learn - Fermeture Definitive (0:16)
  12. Etienne de Crécy - Prix Choc [Ultra Dark Mix] * (6:27)
  13. Etienne de Crécy - Prix Choc [Ultra Bright Mix] * (7:49)
  14. Minos Pour Main Basse (Sur La Ville) - Le Patron Est Devenu Fou! [Peace from Chicago Mix] * (9:16)
  15. Mr. Learn en Fisherman - Visible, Solution Pour Verres de Contacts * (4:24)
avatar van tnf
tnf
...5 jaar later nog het tikken van vorig bericht nog steeds veelgedraaid. Met zes tracks die anno nu in m'n persoonlijke chart van dat jaar te vinden zijn, geen gekke score. Misschien ook die Source Labs-cd's eens onder het stof vandaan halen, díe ben ik wat uit het oog verloren.

Maar goed, alles op z'n tijd.

Er kwam ook nog een tweede editie, een roze. Die heb ik vanwege deze 'blind' gekocht (en tevens wat verleidt door dat 'Fast track' nummer wat erop stond), maar heeft me als geheel minder gepakt dan deze. Hij klonk een stuk 'kouder'.

Nou heeft die na een stuk of vijf draaibeurten ook niet echt meer een kans gekregen, om eerlijk te zijn.