CZARFACE meets Ghostface - CZARFACE meets Ghostface (2019)

Label: Silver Age

1. Back at Ringside (1:52)
  2. Face Off (2:56)
  3. Iron Claw (4:12)
  4. Czarrcade '87 (2:09)
  5. Powers and Stuff (3:27)
  6. Masked Superstars (3:17)
  7. Morning Ritual (2:40)

met Kendra Morris

8. Super Soldier Serum (3:27)
  9. The King Heard Voices (4:30)

met Kendra Morris

10. Listen to the Color (5:50)
  11. Mongolian Beef (3:18)
  12. (Post Credits Scene) (1:56)
avatar van frolunda
Ik luister de laatste tijd niet al te veel meer naar Hiphop (en al zeker niet naar nieuwe) maar dit bevalt me wel.Lekkere,niet al te uitgekauwde beats,een wat duister sfeertje en een aantal overtuigende rappers,niet echt wereldschokkend of vernieuwend maar wel gewoon goed.
Van de éne kant misschien net iets te veel van hetzelfde maar zo vormen de twaalf (tien) nummers op CZARFACE meets Ghostface wel een eenheid en eigenlijk vind ik dat nog net iets fijner.
De kwaliteit van de songs is vrij constant maar als ik er dan toch een aantal uit moet pikken kom ik uit bij Iron Claw,Powers and Stuff en Listen to the Color,maar de rest is nauwelijks minder hoor.
Prima album en na een aantal draaibeurten vind ik hem alleen maar leuker worden,dus een verhoging qua waardering is in de nabije toekomst zeker niet uitgesloten.