menu

Peter C. Johnson - Peter C. Johnson (1980)

mijn stem
3,70 (5)
5 stemmen

Verenigde Staten
Pop
Label: CBS

  1. Kaboom! (2:55)
  2. I Can't Paint for You (2:41)
  3. 9:00 (2:57)
  4. College Girl (Polaroid Love (3:46)
  5. Laced with You (3:50)
  6. Jezebel (4:05)
  7. Pale Blue Eyes (3:30)
  8. Ploughing My Way Through You (3:35)
  9. Goodbye Dear Friend (3:24)
totale tijdsduur: 30:43
zoeken in:
avatar van divart
3,5
Tweede plaat van Peter C. Johnson. Vanwege zijn succes in met name Nederland enkel in Europa uitgebracht.
Iets minder goed dan zijn debuut. Hierna zou het 20 jaar duren voor hij weer iets nieuws zou uitbrengen. Het grootste gedeelte van die 20 jaar bracht hij in afkickcentra door.

Ik ben al een tijdje op zoek naar deze cd, m.n. het nummer 'goodbye dear friend'. Staat ook op 'Yaka Yaka', maar ik zoek echt de originele versie. Wie oh wie weet waar deze te bestellen is?

avatar van 40plus
4,0
Album wat ik toen al prettig vond. Zo juist weer de cassette waarop ik dit album opgenomen heb terug gevonden. Jeugdsentiment!

avatar van potjandosie
4,0
vind deze ook iets minder goed dan zijn debuut, maar zeker de moeite van het beluisteren waard. de prijsnummers op dit album zijn 2. I Can"t Paint For You 3. 9:00 o' clock en 7. Pale Blue Eyes (cover Lou Reed) uitgezonderd de nummers 4, 5 en 8 staan alle overige nummers op de verzamelaar "Peter C. Johnson 1978-1981" waar in de liner notes staat "The masters of these songs are spread around in various vaults. Companies have merged and ceased to exist. Rather than trying to hunt them down, I've assembled this collection from old tapes, vinyl transfers and cassetttes. It"s really about the music anyway" (tekst van PCJ). dit album en het 1e album uit 1978 zijn individueel op cd niet leverbaar. wellicht kan de liefhebber met een beetje geluk de verzamelaar nog ergens scoren, maar sluit niet uit dat ook deze een "collector's item" is geworden.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:11 uur

geplaatst: vandaag om 19:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.