Paramore - RIOT! (2007)

Pop / Punk
Label: Fueled by Ramen

1. For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic (3:48)
  2. That's What You Get (3:40)
  3. Hallelujah (3:23)
  4. Misery Business (3:31)
  5. When It Rains (3:35)
  6. Let the Flames Begin (3:18)
  7. Miracle (3:29)
  8. Crushcrushcrush (3:09)
  9. We Are Broken (3:38)
  10. Fences (3:19)
  11. Born for This (3:58)
avatar van Ayreonfreak
Hoe je het ook went of keert, we vinden het allebei niet goed, jij geeft het een 1,5 punt, ik 3,0 punt omdat ik er dingen in hoor die in mijn perceptie nog redelijk zijn. Ik noem het bruut gitaargeweld omdat ik vind dat er op gitaren wordt geramd zonder enig benul en zonder gevoel van schoonheid. Maar ik kan me op zich nog wel voorstellen dat er mensen zijn die dit redelijk vinden. Wat mij betreft mogen ze van mij, ik hoor liever dit dan Jan Smit of Frans Bauer. Óf bijv Opgezwolle, en dat bedoel ik niet als schop onder de gordel, begrijp me niet verkeerd. Maar dat is gewoon niet mijn "pakkie an". Daarom probeer ik ook altijd binnen en langs de grenzen van mijn geliefde muziekstijl te blijven.

Smaken verschillen nu eenmaal, daar ben ik de laatste tijd zelfs in mijn geliefde genre achter gekomen.

avatar van andnino
Heb je gelijk aan, het klinkt inderdaad 'wel leuk' maar verder is er echt werkelijk niets te beleven. Verder houd ik gewoon van alle muziekstijlen die tegen de voorspelbaarheid ingaan, en bij Paramore ben ik dus overduidelijk verkeerd.

avatar van Luky12
Paramore is een van de talent bandjes van de komende jaren.
Daar is dit album levend bewijs van!
Lekkere nummers, en goede stem heeft hayley.

4.5*

Voor eyecandy is dit nog zeer redelijk. Muzikaal is het net als een truuk die voor de 2000ste keer wordt opgevoerd.

Paramore is momenteel erg goed bezig en dit album is dan ook het antwoord op de vraag: ' Waarom hebben ze succes? '. Omdat dit album lekkere songs bezit, leuk om te beluisteren, en prachtige typische Hayley stem, en goede gitaar riffs. Een echt ' Wonder Album ' zou ik het niet mogen noemen. Maar het is zeker niet gewoon ' goed. '
Ik zou het best ' fantastisch ' kunnen noemen. Nogmaals: Als ze zo blijven voortdoen dan duim ik alvast voor hen
- Mr. Panda

(C) MR.PANDA
Alles wat in dit bericht werd geschreven is alleen maar mijn mening

avatar van DecodePM
nieuw album (BRAND NEW EYES) zal 29 Sept. uitkomen

Ravenous
Heb het geprobeerd dit, maar nee, geen bal aan dit. Saaie flauwe pop die je na twee keer luisteren al weer uitkotst. Eigenlijk is er geen enkel nummer dat ook maar een beetje bijblijft. Belachelijk hoog gemiddelde iig.

Ik vind het een erg goed album. Door dit album heb ik kennis met ze gemaakt, en ik heb er geen spijt van! Hayley heeft een fantastische stem, lekkere muziek erbij, wat wil je nog meer?

4 sterren voor mij!

joeri592
lekker album, niet heel bijzonder maar wel erg leuk om aan te horen, vooral misery business vind ik erg goed

avatar van daoneandonly
Heerlijk album!!
Niet verwacht dat ik dit zo goed zou vinden..
't rockt.. 't funked.. tis mooi.. tis cool..heerlijk!!
ohja, mijn liefde voor bloedrood haar heeft bij het ontdekken van dit bandje ook wel een beetje mee gespeeld, hehehe

HIGH DEF.
Tamelijk goeie punk/rock CD, wel jammer dat ie vlug tegensteekt.

avatar van stoepkrijt
Lekkere muziek, alleen niet erg afwisselend. Ze proberen t wel met een paar rustigere nummers maar die gaan verschrikkelijk de mist in. Desalniettemin: lekkere vlotte muziek en zeker een goed album.

Hunter
Ik heb deze plaat echt kapot geluisterd, vond het fantastisch, en de stem van Hayley gaat ook echt door merg en been, maar toch word hij na een paar keer luisteren wat saai.

En jammer van die hype rond de band..

avatar van Norbert
gelukkig wel een lekker wijf.

avatar van Thomzic
Hunter schreef:

En jammer van die hype rond de band..

Toch knap. Na een paar keer luisteren wordt hij saai, maar toch helemaal kapot draaien.

Hunter
Oeps vergeten bij te zetten:
Ik heb deze plaat VROEGER helemaal kapot geluisterd.

Haha ben er nu overheen, wanneer ik hem NU op zou zetten zou hij na een paar keer luisteren saai vinden.

Was er ff niet helemaal bij hehe.

Pritje
Paramore, Leuke band.
Leuke muziek, mooie tekst. Het komt bijna in aanmerking van pop muziek. sommige teksten zijn best emo.
Maar opzicht kan ik me in de teksten vinden. En ik heb hun eerdere muziek niet gehoord maar dit album is goed!

avatar van stoepkrijt
Pritje schreef:
Paramore, Leuke band.

Ik vraag me af of je wel weet waar je het over hebt. Emo-teksten? Die heb ik er nooit in gehoord.
En als je van hun eerdere werk nooit wat gehoord hebt, waarom post je dan een reactie bij hun debuutalbum, 1 minuut na dit bericht? Dat soort reacties hebben (naar mijn bescheiden mening) niet echt een toegevoegde waarde voor deze site.

nooit gedacht dat ik dit goed goed zou vinden maar ik vind het best redelijk

!Rebecca!
leuke CD, maar all we know is falling is naar mijn mening beter.
ik kan dit honderd keer draaien, alleen wordt mijn vader (of moeder, ligt eraan wie er rijdt) er helemaal gek van, ik zet het volume dan toch op 20, maar heb dan ruzie over dat ie op 16 mag, en niet meer
what the hell zijn EMO teksten? ik heb vroeger weleens gelezen dat dat mensen zijn die zichzelf proberen te vermoorden.
kom nou zeg!

avatar van Metalhead99
De eerste song! Niet alleen een geweldige titel, maar ook nog eens een geweldig liedje. De rest van de CD is ook goed, maar het eerste nummer is voor mij een soort klassieker geworden.

Sectumsempra
Heb deze CD gekocht in een vlaag van totale verstandsverbijstering en in een vlaag van totaal onverantwoord puberaal gedrag.
Zeer eentonig, maar je kan er zo lekker bij in slaap vallen...

avatar van Ronald5150
"Riot!" is een sympathieke, energieke en bij tijd en wijle aanstekelijke poppunk plaat. Aan de andere kant blijft het nergens echt hangen en ervaar ik het als hap-slik-weg. Het ene oor in, het andere oor weer uit. Uiteindelijk vind ik het een aardig album, maar slechts beperkt houdbaar naar mijn mening. Ik vind "Riot!" zeker niet slecht, maar een onuitwisbare indruk laat het bij mij zeker niet achter. Gewoon leuk, als tussendoortje.