Paramore - RIOT! (2007)

Pop / Punk
Label: Fueled by Ramen

1. For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic (3:48)
  2. That's What You Get (3:40)
  3. Hallelujah (3:23)
  4. Misery Business (3:31)
  5. When It Rains (3:35)
  6. Let the Flames Begin (3:18)
  7. Miracle (3:29)
  8. Crushcrushcrush (3:09)
  9. We Are Broken (3:38)
  10. Fences (3:19)
  11. Born for This (3:58)
deze is nog niet eens uit ofwel..

nee nog ongeveer 19 dagen

ah okey nouja we zullen ''zien'' =)

avatar van chansadres
Ik weet nog van hun vorige cd dat hun nummers vol catchy riffjes en leuke teksten gezonden door een aandoenlijke zangeres zaten.
Dit album zijn ze ouder geworden en dat is niet ten goede gekomen van hun originele gitaargeluid. Het sprankje mist op de cd.
Beste track is single Misery Business, dat nog vanouds klinkt.
Fences klinkt nog verrassend en zou ik aanraden als tweede single. Born for This sluit het nog goed af.

Toptracks: Misery Business, Fences en Born for this.
De rest zijn niet verrassende niemand dalletjes. Jammer, had er meer van verwacht.

3,5 *

Richard-x
Waar ik bij het vorige album helemaal niet te spreken was over de melodieen en dat het me niks deed allemaal, had ik niet echt vertrowuen in het volgende album RIOT! Tot mijn verbazing zijn ze een hele goede kant op gegaan, het ligt beter in het gehoor, ze hebben zichzelf echt heel goed gevonden op deze cd. Vorige cd gaf ik geloof ik iets van 2* maar deze is gewoon een dik verdiende 4* waard! Het is niet te geloven dat een album waarvan ik dacht ''wat slecht, waarom heeft FueledByRamen dit ooit kunnen promoten..'' ineens naast je favoriete bandjes kan staan..en dat gebeurt niet vaak!
Go Paramore! =]

Goede Tracks; When It Rains,Born for this,Fences,We are Broken..

avatar van xswords
Dit album is echt te lekker om naar te luisteren. Alhoewel ik het vorige album toch wel ietsjes sterker.

Toptracks zijn toch wel: Misery Business / Fences / Born for This.

Mijn rating: 5 STERREN! Het is gewoon een hele lekkere cd om naar te luisteren en ik denk dat het niet lang meer duurt, voordat ze hier in Nederland ook populair zijn, net zoals nu in de US.

Over Nederland gesproken, Paramore komt 30 Augustus naar de Melkweg in Amsterdam als ik het niet mis heb

avatar van Gretz
Dit genre moest ik nog ontdekken (poppunk met vrouwelijke leadzang), maar ik vind het eigenlijk leuker dan al die bandjes in deze scene met mannelijke zanger. Na een paar keer luisteren heb ik wel het idee dat Hayley erg goed kan zingen. En op YouTube klinkt het live ook erg zuiver. Verder gewoon allemaal catchy nummers, over de hele lijn. Ik denk niet dat ze instrumentaal heel origineel zijn maar de combinatie met de zang zorgt wel voor iets extra's. Beste nummers zijn naar mijn idee For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic, Misery Business, Crushcrushcrush en We Are Broken. In Nederland zullen het waarschijnlijk niet gaan maken, d'r is gewoon geen media-aandacht voor ondanks Paramore bij veel liefhebbers van pop/punk al wel best bekend is. Maar ja, wat maakt het ook uit..van mij hoeven ze niet zo ontzettend populair in Nederland te worden.

avatar van Ericos
Crushcrushcrush is echt een hele goede single!

Na een paar keer luisteren is t toch een lekker album. En de stem van Hayley geeft weer eens wat anders dan alle andere poppunk bandjes.

Ik zag trouwens dat Paramore zich ook al gewaagd heeft aan Hyves: http://paramoremusic.hyves.nl

Lacrymosa
Dit album is echt geweldig en is metteen 3 stappen vooruit in vergelijking met hun vorig album. Mijn favorieten zijn: Misery Business, We Are Broken, Crushcrushcrush en Let The Flames Begin.

avatar van Onslaught
Ik ben (nog) niet bekend met hun oudere werk, maar de nummers op dit album zijn erg fijn om naar te luisteren.

De pop punk sound weet ik altijd wel goed te verteren en met de mooie zang erbij is het zeker een fijn album.

Het is echter geen hoogstaand album.

avatar van Opschuiven
Ericos schreef:
Crushcrushcrush is echt een hele goede single!

Sorry dat ik het zeg Ericos maar ik vind het niet fijn als jij muziek luister die ik ook goed vind. Aangezien jij alleen maar top-40 muziek luistert, en dit dat absoluut niet is, maar jij dat wel vind blijkbaar, vind ik dit geen fijn idee. Ik ga ook niet opeens positief doen over de Pussycat Dolls?

avatar van sdr
sdr
De zang verpest het helaas voor mij

avatar van Tekh
Toenvallig vandaag gehoord dit album en Ja vond het een beetje Avril Lavigne sound-alike.
Ben ik ook niet echt kapot van.

Imagine.
Opschuiven schreef:

Waar slaat dat nu weer op? Hij mag hier toch best naar luisteren als hij dat wil, daar hoef jij je toch niet druk over te maken. Het is toch alleen maar fijn als meer mensen de muziek leuk vinden die jij ook leuk vind? Of mag niemand luisteren naar de muziek waar jij naar luistert?

Opschuiven schreef:

Paramore staat dan nog wel niet in de Top 40 maar over een paar maanden echt wel. Atlantic Records/Warner gaat ze binnenkort ook in Nederland promoten. Waarom het absoluut geen Top 40-muziek zou zijn begrijp ik ook niet helemaal. Het klopt dat er weinig pop/punk bandjes zijn die hier nog succes hebben, maar het is wel toegankelijke muziek; muziek die de grote radio- en tvstations best kunnen oppikken. Dus dat argument van jou snijd geen hout.

Verder blijft het moeilijk om iets over zogenoemde Top 40-muziek te zeggen. Wat mij betreft valt er geen lijn te trekken, daarvoor staat er teveel verschillende muziek in de Top 40. Ik denk dat ik ong. 1/4 van de Top 40 redelijk tot goed vind, de rest kan ik missen als kiespijn.

avatar van LieN..
Ik snap niet wat iedereen tegen dit album heeft! Het eerste album was gewoon anders, dit is ietsje zachter dan het oude album. All We Know Is Falling had gewoon ruigere randjes, Riot! is gewoon meer uitgewerkt, je hoort dat ze ouder geworden zijn.

*4.5!

avatar van Blackout
Heb deze Cd en de beste track vind ik 'Crushcrushcrush'. Ze beginnen redelijk populair te worden in de lage landen want ik heb de clip op tv gezien.

Imagine.
Hun nummer Misery Business staat deze week ook in de top 40.

avatar van nummervlinder
Een nog niet zo lang geleden, verrassende ontdekking door mij .

avatar van Jumperjack
Ik was er oorspronkelijk niet kapot van, maar een aantal internet vriendinnen aan de andere kant van de oceaan wel. Ik ben er naar blijven luisteren en het is gewoon een prima plaat. Ik zag ze zelfs op TV vorige week, misschien wordt het nog wat ook in Nederland met Paramore.

avatar van Gretz
Paramore staat intussen ook aardig hoog in de toplijst van 2007 en de punklijst. Er zijn blijkbaar weinig mensen die Paramore helemaal niets vinden, en een lage stem geven.

avatar van Demolisher
Ik vind het best aardig, maar niet aardiger dan die honderden andere punkbandjes die ook bestaan. Wat maakt dit nu zo onderscheidend dat het een 4+ verdient als cijfer? Ik zie het eerlijk gezegd niet.

avatar van Kos
Kos

Joy
het hitje klinkt iig erg aanstekelijk

maar ff de rest beluisteren

avatar van Arrie
Kos schreef:
Zag het vandaag op tv. Echte tienerpoppunk. .

Gelukkig ben ik nog een tiener!
Dat hitje is wel leuk, maar niets bijzonders.

Baltasound
And the Emohype still grows..

Wat heeft dat met emo te zien? Ik noem dat (pop)punk. Sommige termen nemen (als emo) nemen zo'n omvang dat men het te pas en te onpas gebruikt.

Baltasound
Blablabla, gewoon emo-hype

Kos schreef:
Zag het vandaag op tv. Echte tienerpoppunk. .

Normaal hou ik wel van dit maar dit is toch zo vreselijk