The Good People - Good for Nuthin' (2019)

Label: Fresh Pressings

1. Good for Nuthin (1:52)

met Kool DJ Red Alert

2. Self-Destruct (4:15)
  3. Everybody in the Place (3:42)

met Large Professor

4. Headphones (3:57)
  5. Higher (3:39)

met Lil' Fame

6. Mahalia (4:40)
  7. When You're Done (4:37)

met Sadat X en Napoleon Da Legend

8. Down Here (4:42)

met DJ C-Reality

9. Off the Block (3:29)
  10. This Far (3:55)

met Cella Dwellas

11. Moonligthing (3:13)

met G Roc

12. Game in the Step (3:54)
  13. Get Up (4:00)
avatar van Silky & Smooth
Dit is echt een ongelooflijk lekker hip-hop plaatje!

avatar van jurado
Potverdikke, woest lekker. ?

avatar van Mausie
Ben pas een paar nummers onderweg, maar wil mij nu al aansluiten bij bovenstaande comments. Genieten geblazen dit, heerlijk ontspannende producties en flows. Perfecte hiphop voor de lente Verrassend weinig aandacht voor deze plaat nog...

Headphones

avatar van Frenz
sterke Tribe Called Quest vibe, in de positieve zin.

zaaf
het vlees omdraaien op deze plaat, kan het lekkerder?

avatar van Mausie
Toch wel een onbekend plaatje gebleven. Zonde, echt een banger. aerobag jordidj1 Johnny Marr overmars89 waxs Titmeister panjoe, dit wil je draaien met deze tropische temperaturen

avatar van jurado
Mausie schreef:

Klopt! Één van de betere hiphop platen van de afgelopen jaren.

avatar van Johnny Marr
Mausie schreef:

Thanks voor de tip man! Klinkt heeeeerlijk

avatar van waxs
Mausie schreef:

Toffe release inderdaad, en thanks voor de tip, ik heb ook een lijstje met "new cats, old vibes" samengesteld op Spotify, voor de liefhebber. Tof aan deze plaat is dat zo ook een boel veteranen hebben weten aan te trekken.

avatar van overmars89
Heerlijk album inderdaad! Thanks weer voor de aanrader!
Alsof je in een heerlijk vertrouwd bad aan het dompelen bent..

avatar van Osiris Apis
Erg sterke en heerlijke oldschool boombap plaat!
Afgelopen weken vaak geluisterd.

avatar van Johnny Marr
Mausie schreef:
dit wil je draaien met deze tropische temperaturen

En dat wil je ook in deze winterse temperaturen!

avatar van Niek
Hmm, snap het enthousiasme niet echt. Vind het allemaal weinig onderscheidend. Rappend allemaal wat mak en productioneel vrij veilig en weinig origineel. Zo'n Common-sample in Game in the Step staat me ook gewoon wat tegen; zo'n classic gebruiken in je track zonder er echt iets vets mee te doen. Gewoon niet zo bijzonder allemaal dus naar mijn mening. Ik hoor inderdaad Tribe-invloeden en Pete Rock, maar zet liever gewoon die veteranen op dan dit.