Black Rebel Motorcycle club meets Black Angels (all in the name). Duister, vuig en gejaagd. Al een paar snoeiharde en goede nummers uitgebracht door deze band.
Ik had ervoor kunnen kiezen om de lentedag te beginnen met de nieuwe single van Tame Impala. Echter koos ik ervoor om dit album eens in zijn geheel te gaan beluisteren. Wonderbaarlijk genoeg de woonkamer heel kunnen houden. Een potje slopen roept deze band wel bij je op.
Dit zijn waarschijnlijk dezelfde Crows die hier in Eindhoven nog wel eens het Stroomhuisje komen afbreken? Klonk live in ieder geval wel gaaf, zal deze plaat ook maar eens een draaibeurt gunnen!
Wat een heerlijk album. Klinkt wat heerlijk traag hier en daar, maar het tempo gaat ook geregeld omhoog. Een lekker vuig en vies album. En dag is wat mij betreft erg positief. Ik geef, vooralsnog 4 sterren.
Erg onderschat album, klinkt heerlijk. Kan zich wat mij betreft meten met Shame, Idles en Fontaines DC.
De nummers blijven mij in het hoofd hangen, rechttoe rechtaan. Prima plaat.
Staken bij Misty Fields de tent én de toeschouwers in vuur en vlam. Zeer gedreven live-sound die hopelijk op album eenzelfde effect teweeg kan brengen.
Hele mooie sound, kennelijk hebben ze dit in het pikkedonker opgenomen, zo klinkt het ook wel.
Gruizig, somber. Maar ik vind ook ook gevarieerd en muzikaal. Begin steeds meer zin in de gig op 7-2-25 te krijgen te VERA.