Sharon Kips - 10 (2007)

Label: Sony

1. Free (4:17)
  2. Looking for You (4:02)
  3. Strong Enough (3:46)
  4. Heartbreak Away (3:37)
  5. Is It Love You're After (3:28)
  6. Run to You (4:34)
  7. Imagine Me (5:19)
  8. Lovin' You (3:29)
  9. Heaven Knows (3:52)
  10. God's Alive and Well (4:28)
avatar van Emile93
Heartbreak away is prachtig en ben benieuwd naar de rest. Heeft iemand nog iets van haar vernomen? Ik bedoel gaat ze nog een nieuw album maken ofzo?
Groetjes!!!!

avatar van Angelo
'Heartbreak away' vond ik destijds wel een lekker nummer. Misschien wel een van de beste nummers die gekozen werd tot winnend lied van een talentenshow. Het album daarentegen is ontzettend slecht. Hetzelfde concept als bij Raffaëla: we maken een album met veel covers, hopen lekker snel en veel te cashen om vervolgens de zangeres aan de kant te schuiven bij het grofvuil.

En da's nou jammer, vooral als je zo'n prachtige stem hebt als die van Sharon. Ik kan hier ook niks anders van zeggen behalve verspilling van je talent. Gelukkig ziet ondertussen Sony dat ook wel in en krijgen artiesten als Nikki en Lisa Lois meer inhoudelijke vrijheid waardoor ze niet een standaard popalbum hoeven te maken én wordt er tijd genomen om het album te maken en wordt het niet snel in elkaar geflanst.

Ik gaf het ook al aan bij Raffaëla, maar hierbij nog een keer: het had heel anders kunnen zijn als ze in 2007 ging werken aan een album om het vervolgens in 2008 uit te brengen ofzo. 't Is niet erg om een tijd te moeten wachten op een album, zolang die maar goed is.

Vraag dat maar aan de fans van Kate Bush of Grace Jones!

1,0* voor dit album is dan ook echt het hoogste wat er in zit.

avatar van Emile93
Ja jammer is dat alles hè?
Sharon's (relatief) nieuwe album Love will bring you home is echter wel een album wat het qua verkopen slecht zal doen maar het is een plezier om naar te luisteren!!!
Love will bring you home is echt een luistertip, Angelo!!!

avatar van Angelo
Emile93 schreef:
Ja jammer is dat alles hè?
Love will bring you home is echt een luistertip, Angelo!!!

Ik heb het album allang in huis Emile, ben 'm alleen kwijt (serieus)! Moet 'm ff opzoeken binnenkort en dan zal ik hem wel goed beluisteren. Met een beetje geluk zal ik daar ook nog wel een review over schrijven.

Angelo schreef:

Haha!!! Ok dan!!! Ik ben benieuwd!!!